Trouwfotograaf Maastricht: een geweldig tweede huwelijk bij buitenplaats Vaeshartelt

29.06.23

Trouwfotograaf bij een super leuk tweede huwelijk bij buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht

Ik ben gek op tweede huwelijken. Ik vind ze zo leuk en bijzonder. Het is zo leuk om te doen. De verhalen zijn mooi, de vriendschappen zijn lang en bijzonder evenals de verhalen hoe het bruidspaar elkaar ontmoet heeft.

Het verhaal van dit bruidspaar
Deze mensen kenden elkaar al 40 jaar. Ze waren al heel lang vrienden. Een getuige was zelfs al op het eerste huwelijk van de bruid. En na jaren sloeg de vonk tussen deze beide mensen over. Beiden hebben al grote kinderen en kleinkinderen. Het werd een hele leuke dag. Heerlijk relaxt aankleden in een van de ruimtes van Vaeshartelt. Vriendinnen stoomden nog even de trouwjurk. De bruid werd opgemaakt en kreeg een prachtig bruidskapsel aangemeten, met op de achtergrond romantische deuntjes van haar playlist.

Trouwen in de geheime tuin
En daarna was er een trouwceremonie in de geheime tuin van Vaeshartelt met hun lieve hond (Sjinkie) erbij. Ik had hem al de hele tijd in mijn vizier. Prachtig uitgedost met een bloemkransje om zijn nek maar wel met zijn tennisbal in zijn bek, lag hij braaf tussen benen van zoonlief. Maar ja... een hond is net al als een tweejarig kind. Terwijl de ambtenaar haar verhaal deed vond hij daar opeens iets van. Met een luide blaf maakte hij dit kenbaar en hij was ook niet meer stil te krijgen. Er moest gewandeld en gespeeld worden in de geheime tuin. Sjinkie had genoeg van braaf liggen en luisteren. Terwijl het bruidspaar nietsvermoedend genoot van de ceremonie kwam Sjinkie opeens uit het niets terug de ceremonie in gerend en sprong zo op de sleep van de prachtig uitgespreide trouwjurk van de bruid en daarna ging hij door de naar de bruidegom en gooide hem de natte tennisbal vol gras tussen te benen. Ik moest innerlijk hard lachen om hoe relaxt iedereen hier mee omging. De bal werd gegooid en de ceremonie ging weer verder.

De verloren trouwring die weer teruggevonden werd... het klinkt als een sprookje, toch ?
Na het ja woord werd er traditioneel een toost gedaan en werd de bruidstaart aangesneden. Tijdens de borrel dacht ik even een mooie close up van de trouwringen te maken. Al 13 jaar lang leg ik ringen op de meest uitdagend plekken. Altijd gaat dit goed en levert het mooie close ups op. Maar deze trouwdag... ik wilde de ringen in een bloem leggen, toen ik schrok omdat ik me stak in de een doorn van de bloem... de struik bewoog de ring van de bruidegom verdween in een bloemperk! Ik wilde natuurlijk niemand hiermee lastig vallen en ging naarstig op zoek naar de trouwring. Uiteindelijk vond ik hem met hulp van een lieve getuige. Dit was wel even een spannend moment, waar we achteraf natuurlijk om gelachen hebben. Het zag er blijkbaar nogal grappig uit, hoe ik gebukt het hele bloemperk doorzocht.

Same day edit van de trouwreportage tijdens het trouwdiner
Tijdens het heerlijk trouwdiner bewerkte ik foto's voor op een beamer. Tijdens de feestavond kreeg ik veel complimenten over mijn fotoserie, wat ik super leuk vond. Na de openingsdans was het tijd om afscheid te nemen en was het trouwfeest in volle gang.

Onze eerste kennismaking voelde meteen goed, Shirley wist meteen wat wij graag wilden. Alle voorbereiding liep prima en via haar vonden we ook een heel fijn adres voor onze bruidstaart. Op de dag zelf was Shirley aanwezig en toch ook eigenlijk niet, ze mengde zich prima in het gezelschap. De foto's zijn prachtig geworden en mooie momenten vast gelegd. Als we naar de foto's kijken komt het fijne gevoel van onze trouwdag meteen weer naar boven. Wij zijn heel erg tevreden over Shirley en bevelen haar ook graag aan.

(Gepubliceerd via google reviews)

Leveranciers

Bruidstaart Sweettart Anniek
Visagie
Haar bruid Hairvisit
Trouwlocatie Buitenplaats Vaeshartelt

Reactie plaatsen

Conchita Hamann
Wat een prachtige foto’s! Wat een mooi stal zijn jullie. Marijke wat een prachtige trouwjurk
Trouwfotograaf Maastricht: een geweldig tweede huwelijk bij buitenplaats Vaeshartelt
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300