Trouwfotograaf Thorn: trouwfoto's bij kasteelhoeve de Grote Hegge en Limianz Venlo

23.08.19

Bruidsfotografie in Heythuysen en de Grote Hegge in Thorn

Een echte gezellige Limburgse bruiloft was het, op deze zonnige vrijdag in augustus. Als trouwfotograaf arriveerde ik in de morgen bij het huis van de ouders de bruid, om het aankleden en de overige voorbereidingen vast te leggen. De visagiste was op dat moment al vertrokken, dus de bruid zat heerlijk relaxt met een vriendin te ontbijten, waarna zij door haar moeder en zus werd geholpen met aankleden.

Al gauw was het moment aangekomen dat de bruidegom arriveerde in zijn MG trouwauto, om haar op te halen. Aansluitend zou de trouwfotoshoot plaatsvinden in een naburig bos, maar ook in een geweldig mooie molen in Heythuysen, een super locatie voor het maken van trouwfoto's. Nadat dit allemaal gebeurd was, reden we richting kasteelhoeve de Grote Hegge in Thorn, waarin de trouwzaal het wettelijke huwelijk zou plaatsvinden, na een mooie ceremonie, was het tijd voor een champagnetoost op de trappen van de hoeve en het aansnijden van de bruidstaart.

Wat volgde was een relaxte middag met familie en vrienden op het terrassen, tussentijds maakten we nog wat groepsfoto's en tijdens het trouwdiner, bewerkte ik een aantal foto's uit de bruidsreportage als presentatie voor op een beamer tijdens de feestavond. Rond zes uur was het trouwdiner, dat werd afgerond met een spelletje, afgelopen en vertrok ik naar Venlo voor het vervolgen van mijn trouwreportage in de vorm van foto's van de receptie en de feestavond, deze vond plaats bij feestlocatie Limianz. Een feestavond met een openingsdans, maar ook als verrassing een vader dochterdans op een nummer van Marco Borsato.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Thorn: trouwfoto's bij kasteelhoeve de Grote Hegge en Limianz Venlo
Logo Sjurlie.nl