Bruidsfotograaf Sittard: trouwfoto's in de kerk van Durwiss en de Stadbroekermolen

12.09.20

Bruidsfotograaf Aken en Sittard: trouwfoto's van een kerkdienst in de St.Bonifatius Kirche in Dürwiß en een trouwfeest bij Stadbroekermolen

Eigenlijk zou dit mooie jonge bruidspaar bij Overste Hof in Landgraaf trouwen, maar Corona veranderde alles. De planning van de trouwdag werd compleet aangepast en zo begon de dag met het doen van het haar van de bruid, thuis in hun appartement in Dürwiß. Het begon allemaal heel relaxt met aanwezigheid van de zus van de bruid en de beste vriendin.

Toen haar bruidskapsel klaar was, ging de bruid zelf haar bruidsmake up doen en haar nagels lakken, aansluitend ging de trouwjurk aan. We liepen toen al een beetje uit de op de planning. Als verrassing kreeg zij daarna een cadeautje (een armbandje) van haar aanstaande man, met een brief erbij. Dat maakte behoorlijk wat emotie los.

Aansluitend arriveerde de vader van de bruid om haar op te halen om naar de kerk te gaan. Ik reed met iemand mee, om zo weinig mogelijk tijd te verliezen. Ik snel de kerk in, we waren inmiddels behoorlijk laat en ging bij het altaar staan om de binnenkomst vast te leggen. Daarna begon een mooie kerkdienst en langzaam kwam de bruid tot rust.

Na de dienst was er buiten een erehaag en als verrassing stond er een wagen met Italiaans ijs (het bruidspaar is gek van Italië). Nadat iedereen een heerlijk ijsje had besteld (ik zelf ook) was het tijd voor bruidspaar om in een schattige Fiat 500 naar de Stadbroekermolen te rijden. Daar was de ontvangst met champagne. Iedereen ging gezellig buiten zitten kletsen, terwijl wij de bruidsreportage gingen maken met het leuke autootje en in de tuinen van de molen.

Aansluitend maakten we groepsfoto's en daarna vertrok het gezelschap naar binnen voor het diner. Na het dinerbuffet was het tijd voor de feestavond met openingsdans.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Sittard: trouwfoto's in de kerk van Durwiss en de Stadbroekermolen
Logo Sjurlie.nl