Bruidsreportage Limburg: een dubbele bruiloft in de Biesenhof Geleen

17.05.19

Bruidsfotograaf Limburg: een super leuke dubbele bruiloft in de Biesenhof in Geleen

Een wel heel bijzondere bruidsreportage mocht ik afgelopen vrijdag maken in Geleen. Het betrof een dubbele bruiloft van een vader die met zijn vriendin trouwde en zijn dochter die met haar vriend trouwde.

Ik arriveerde om 2 uur bij trouwlocatie en carre boerderij Biesenhof en meldde me in de feestzaal, waar iedereen gezellig en relaxt aan het versieren was. De beide bruiden en bruidegommen moesten zich nog omkleden en dus ging mee naar de hotelkamers en startte met het vastleggen van het aankleden van beide bruiden. Aansluitend ging ik verder met het vastleggen van het aankleden van de beide bruidegommen, waarbij de oudste werd verrast met een cadeautje van zijn aanstaande vrouw.

Daarna was het tijd om trouwfoto's maken van twee keer een first look en omdat het regende, liet ik de beide bruiden de trap af komen en hun aanstaande mannen onderaan de trap wachten. Daarna ging ik via de binnenplaats snel de feestzaal in om foto's te maken van de binnenkomst van de bruid en bruidegom en daarna de jonge bruidegom met zijn moeder en de als laatste de jongste bruid met de bruidskinderen.

De trouwceremonie ging van start. Deze was vol humor en heel los. De trouwambtenaar stelde het publiek continu vragen en dit maakte het heel bijzonder. Als snel was het tijd voor 2x2 jawoorden, 2x keer een zoen en 4 trouwringen, waarvan 1 trouwring van van snoep, omdat de jonge bruidegom ging trouwring droeg.

Op naar de serre voor een toost en felicitaties. Wat een geknuffel daar. De bruidegom ging iedere gast zeer uitgebreid knuffelen en dat zorgde voor mooie fotomomenten. Omdat het regende, maakten we snel een aantal groepsportretten onder de poort en omdat trouwceremonie iets langer had geduurd dan verwacht, had ik nog maar een half uur voor het maken van de trouwreportage van bruidsparen, maar dat maakte allemaal niets uit. Regen of geen regen, we gingen snel naar buiten en maakten spontane foto's op de schommel, de wip en daarna wandelen met z'n vieren.

Toen was het alweer tijd voor het openen van het dinerbuffet. Tijdens het diner ging ik zelf ook iets eten en bewerkte ik intussen een serie foto's van de trouwdag voor op een beamer tijdens de feestavond. Dit is voor mij als trouwfotograaf altijd heel dankbaar werk. Ik vind het ontzettend leuk om alle mensen daarna te zien nagenieten van de mooie momenten van hun trouwdag. Ik werd dan ook uitgebreid bedankt voor mijn werk en na het fotograferen van de dubbele openingsdans nam ik om tien uur afscheid, terwijl het trouwfeest nog even doorging.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsreportage Limburg: een dubbele bruiloft in de Biesenhof Geleen
Logo Sjurlie.nl