Bruidsfotograaf: trouwfoto's in Kasteel Wittem en de Haselderhof Valkenburg

16.09.17

Trouwfotograaf Valkenburg: trouwen in de kasteel Wittem, de kerk in Valkenburg en een trouwfeest en diner in de Haselerhof

Een huwelijksreportage vol een emotie en waar ik een spontane trouwfoto's van een journalistieke bruidsreportage kon maken.

Deze bruidsreportage startte thuis in het ouderlijk huis bij de bruid, waar ik arriveerde toen zij de laatste hand legde aan het aankleden. Moeder maakte net de dicht.

Daarna werd er met de familie gewacht op de komst van de bruidegom, die arriveerde in zijn klassieke cabrio trouwauto. Nadat ik een aantal trouwfoto’s had gemaakt van het moment waarop het stel elkaar voor het eerst zag, vertrokken we van thuis uit richting kasteel Wittem, waar het wettelijk huwelijk plaatsvond.

De trouwreportage ging verder met het aansnijden van de bruidstaart en de toost, waarna we in de tuin een aantal groepsfoto’s maakten ik vervolgens met het net getrouwde stel een trouw fotoshoot deed in de tuin van het kasteel.

Aansluitend reden we allemaal naar Valkenburg aan de Geul, waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond in de H.H. Nicolaas en Barbarakerk. Na mooie kerkdienst, opgeluisterd door een koor, ging het bruidspaar door een erehaag van bellenblaas. Het huwelijk werd even gezegend door een korte regenbui, waarna samen door Valkenburg wandelden voor het maken een spontane trouwreportage.

We reden met trouwauto ook nog even richting kasteel Oost, om daar een mooie romantische foto’s te maken bij de Geul en met de auto.

Daarna was het tijd geworden om naar de Haselderhof te gaan, waar het trouwdiner en de feestavond plaatsvonden. Omdat het zo’n heerlijk zonnig weer was, zaten alle gasten gezellig op het mooie terras met uitzicht over Valkenburg.

Het trouwdiner was in de vorm van een heerlijk buffet, nadat iedereen uitgetafeld was en er gespeecht was voor het bruidspaar, liepen de avondgasten langzaam binnen en werd er gestart met een grappig spel waarbij een cadeau keer op keer werd doorgegeven onder de gasten.

Nadat de fanfare was langs geweest om het bruidspaar te feliciteren, ging de feestavond van start met een spectaculaire salsa openingsdans, waarna ook de voetjes van de andere gasten van de vloer gingen.

Leveranciers

Trouwjurk Ladybirdbridal
DJ Alex op den Buisch, gergeld via Conjaerts Audio & Light
Bloemwerk 't Blumke
Haar bruid Jennifer's Hair for you
Pak bruidegom 't Jacquetsje
Trouwringen Sanne Kickken
Trouwschoenen Bruid Rainbowclubuk, Bruidegom Cosmo
Visagie Skin & so

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf: trouwfoto's in Kasteel Wittem en de Haselderhof Valkenburg
Logo Sjurlie.nl