Trouwfotograaf Hoensbroek en Landgraaf: Bjorn en Kim in de Grote Sint Jans Kerk en Het Stroatje

06.06.14

Fotograaf Hoensbroek: huwelijksmis in de grote Sint Janskerk en een trouwfotoshoot in het Willy Dohmen park in Ubach Palenberg 

Vandaag was de grote dag van dit bruidspaar, zij waren geloof ik het eerste stel dat bij mij boekte voor 2014. 6 juni bleek een heel populaire datum, want ik kreeg daarna nog diverse aanvragen voor die datum.

Trouwfoto's van het het getting ready thuis bij moeder in Hoensbroek

Ik begon 's morgens bij de moeder van Kim in Hoensbroek thuis met het fotograferen van het aankleden. Het was er heel gezellig en relaxt. Iedereen was het huis aan het versieren en het zusje van Kim wilde nog wel even een leuke foto maken met haar hamster.

De bruid werd door de bruidegom afgehaald om samen naar de kerk in Hoensbroek te gaan

Om half 1 kwam Bjorn Kim ophalen en vertrokken we naar de Grote Sint Jans Kerk in Hoensbroek voor de huwelijksmis. Een leuke mis met een prachtig koor, de tijd vloog om.

Trouwfotoshoot in de het park: in het Willy Dohmen park in Ubachsberg

Rond drie uren vertrokken we naar het Willy Dohmen park in Ubach Palenberg voor de bruidsreportage. Het was inmiddels heel erg warm geworden. Gelukkig was er veel schaduw in het park.

Door naar restaurant Sfeer in Landgraaf voor het trouwdiner

Om vijf uur dineerde het hele gezelschap bij restaurant Sfeer in Landgraaf.

De feestavond van dit huwelijk vond plaats in Gemeenschapshuis 't Stroatje in Landgraaf

's avonds ben ik nog een uurtje teruggegaan om het aansnijden van de bruidstaart en de openingsdans te fotograferen in Gemeenschapshuis 't Stroatje.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Hoensbroek en Landgraaf: Bjorn en Kim in de Grote Sint Jans Kerk en Het Stroatje
Logo Sjurlie.nl