Bruidsreportage Brunssum: trouwfoto's bij het Clemenskerkje in Brunssum

21.12.21

Trouwfoto's maken in Brunssum: klein huwelijk in Sint Clemens Kerkje

Net voor de kerst mocht ik nog even dit hele kleine huwelijk fotograferen in het Sint Clemens kerkje in Brunssum. Het was een koude maar prachtig zonnige dag. Het bruidspaar had mij via mail geboekt als hun bruidsfotograaf, enkel voor het fotograferen van de trouwceremonie, dus ik ontmoette hun voor het eerst buiten voor het kerkje. Door alle maatregelen, waren enkel haar ouders (die ook trouwgetuigen waren) en een handje vol vrienden bij de trouwceremonie aanwezig. Ohja... ik vergat te zetten dat de hond er ook bij was. Die was niet weg te krijgen bij de bruid, gedurende de hele trouwceremonie, zo schattig.

Na het jaarwoord en de kus, werden de bijzondere trouwringen uitgewisseld, aansluitend was er een kleine toost en bleek een vriend uit Amsterdam als verrassing ook aanwezig te zijn. Nadat iedereen het kersverse bruidspaar had gefeliciteerd, was het tijd om buiten nog een aantal foto's te maken. Eerst fotografeerde ik het moment dat het bruidspaar een kaarsje ging aansteken bij het kapelletje en aansluitend maakten we een mini bruidsreportage op een bevroren grasveld in het prachtige tegenlicht. Ik had hier slechts 10 minuten de tijd voor, maar dat was geen enkel probleem, want alle foto's werden direct mooi. Wat straalden deze mensen samen!

Als snel was het uur voorbij en was het tijd om afscheid te nemen van dit gelukkige stel. Inmiddels hebben zij hun trouwfoto's gezien en mij toestemming gegeven om dit blog met een aantal van hun trouwfoto's op mijn website te delen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsreportage Brunssum: trouwfoto's bij het Clemenskerkje in Brunssum
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300