Bruidsfotograaf Limburg: een Duits Portugese bruiloft op een stralende herfstdag bij Overste Hof

25.09.21

Trouwfotograaf Aken en Landgraaf: een Duits- Portugese bruiloft bij Overste Hof in Landgraaf met een kerkdienst in Aken

Op een schitterend warme en zonnige herfstdag begon ik aan mijn trouwreportage in Aken. De bruid werd thuis opgemaakt door haar zus. Samen met een goede vriendin, haar moeder en haar dochtertje kleedde zij zich aan, aten ze gezellig samen iets en toosten ze op het begin van wat een mooie en romantische trouwdag beloofde te worden.

Ik was er ruim op tijd en dus had ik wel 2 uur voor het fotograferen van alle voorbereidingen van de bruid. Daarna vertrok ik ruim op tijd naar de kerk aan de Salvatorsberg in Aken, maar dat liep even anders dan verwacht. De weg was afgesloten en naar een aantal omzwervingen, kwam ik toch nog op tijd aan.

Een mooie kleine kerk op een berg, een gezellige relaxte pastoor en live zang door Gabriella Massa zorgden voor een prachtige fotogenieke huwelijksmis, waarin tevens de doop van het dochtertje van het bruidspaar plaatvond. Na de trouwmis stonden al gasten buiten en aansluitend vertrokken we gezamenlijk naar de trouw locatie de Overste Hof in Landgraaf, waar op het zonnige terras de toost plaatsvond en ik aansluitend het aansnijden van de bruidstaart fotografeerde.

Daarna vloog de dag om: groepsfoto's maken van 100 mensen, opgevolgd door de trouwreportage bij zonsondergang met aansluitend het huwelijksdiner, de openingsdans met live zang en daarna een spetterend dansfeest. Rond elf uur rondde ik deze huwelijksreportage af en nam ik afscheid van dit super verliefde bruidspaar.

 

Reactie plaatsen

Heidy van Melis
Pakkend!! Goed gedaan ....
Bruidsfotograaf Limburg: een Duits Portugese bruiloft op een stralende herfstdag bij Overste Hof
Logo Sjurlie.nl