Trouwfotograaf Kerkrade in het gemeentehuis, de Abdij van Rolduc en restaurant Giuseppe

01.10.16

Trouwfotograaf Kerkrade: De laatste bruidsreportage van dit trouwseizoen, een prachtige bruiloft in Kerkrade bij restaurant Giuseppe, de Abdij van Rolduc en het gemeentehuis (Zuid Limburg).

Traditioneel en ook super leuk om te doen begon ik met het fotograferen van een stukje van de visagie, die verzorgd werd door Myrthe en aansluitend kwamen moeder een schoonmoeder de bruid helpen bij het aankleden.

Lieke had een prachtige klassieke kanten trouwjurk. De jurk was compleet bezaaid met knoopjes aan de achterkant, wat moeders wel even een stressmomentje bezorgde.

Toen de jurk eenmaal aan was, was het tijd voor Joris om voor de komen rijden in zijn MG cabrio trouwauto. De bruidegom belde aan en werd door de complete familie verwelkomd, die onderaan de trap van de grote hal stonden te wachten op een glimp van de bruid.

De bruid kwam heel klassiek de trap af en kreeg onderaan het mooie bruidsboeket in Italiaanse stijl overhandigd. Daarna was het tijd om te vertrekken naar het gemeentehuis, voor het wettelijk huwelijk. Het huwelijk werd een zeer leuke manier gesloten door de burgemeester van Kerkrade en er was live muziek, in de vorm van zang (in het Kerkraads dialect).

De het wettelijk huwelijk ging iedereen gezellig mee naar huis, waar een trouwlunch verzorgd was voor bruiloft gasten, omdat het heerlijk zonnig weer was, stonden ook veel gasten in mooie tuin van het sfeervolle jaren 30 huis. Alles was prachtig gestyled met onder andere onderzetters van de naam van het bruidspaar en de trouwdatum, maar ook kleine schijfjes hout met daarop hun namen de trouwdatum.

Na een broodje te hebben gegeten vertrok ik naar de Abdij van Rolduc, voor het kerkelijk huwelijk. De huwelijksmis, werd muzikaal opgeluisterd door de fanfare van Kerkrade, de broer van de bruidegom zong live tijdens de trouw mis.

Ook de kerk was weer prachtig versierd met bloemen. Het was een mis vol met prachtige muziek en veel grappige momenten. Na de dienst maakte ik samen met het bruidspaar een reportage van hun samen tussen de druivenranken in de tuin van Rolduc en daarna ook een aantal foto’s binnen op de trappen en voor de hoge ramen.

Vanuit Rolduc reden we naar restaurant Giuseppe aan de markt in Kerkrade, waar buiten een prachtige lange tafel gedekt was langs de gevel voor een Italiaanse trouwlunch. Na de lunch werd binnen de bruidstaart aangesneden. Daarna had ik even pauze tot de feest avond begon. Bij terugkomst in het restaurant was het een gezellige drukte. De trouwreceptie was in volle gang en daarna trad de carnavalsvereniging op voor het bruidspaar. Uiteindelijk gingen de voetjes van de vloer op de dansvloer en nam ik om half elf afscheid van Lieke en Joris.

Leveranciers

Trouwjurk Bruidshuis Pereboom, Heerlen
Bruidstaart Bakkerij Voncken
Visagie La Bella Gente Heerlen
Trouwringen Rob Lanckohr - Atelier voor Juwelen, Kerkrade
Trouwlocatie Restaurant Giuseppe Kerkrade
Bedankjes en decoratie ME Productions
Bloemwerk Parkstad Bloembinderij Kerkrade
DJ DJ Kevin Somers, Kerkrade
Haar bruid La Bella Gente, Heerlen
Kerk Abbij van Rolduc Kerkrade
Kleding bruidskinderen Capolino kindermode, Heerlen
Lunch locatie Restaurant Giuseppe Kerkrade
Pak bruidegom Mannenmode Geilenkirchen, Kerkrade
Trouwambtenaar Burgemeester van Kerkrade
Trouwkaars Cobbenhagen kaarsenfabriek

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Kerkrade in het gemeentehuis, de Abdij van Rolduc en restaurant Giuseppe
Logo Sjurlie.nl