Iets over mijzelf

Creating beautiful memories to live my beautiful life 

 

Vaak hoor ik dat ik mensen snel op hun gemak stel, dat ik direct het ijs weet te breken. Deze "klik" die ik voel met een klant zie je direct terug in het resultaat.

Het vastleggen van dat ene bijzondere moment, die speciale blik, de traan die weggepinkt wordt, dat is mijn uitdaging. Details zien die anderen over het hoofd zien. Jullie verhaal vertellen met mijn foto’s en dat verwerken tot een prachtig album, is wat ik het liefst doe.

Met mijn fotografie wil ik graag bijzondere momenten in het leven zo puur mogelijk vastleggen, zodat jullie daar altijd weer naar kunnen terugkijken. Denk hierbij aan bruidsreportages, babyreportages, doopceremonies, communies, maar ook aan zilveren huwelijksjubilea. Zelfs uitvaarten leg ik vast, altijd met echte emotie en zonder geposeerd te zijn.

Onlangs heb ik zelfs mijn eerste bruiloft in Libanon mogen fotograferen, en mijn hart werd veroverd door de magie van Beiroet. De energie van de stad, de gastvrijheid van de mensen en de onweerstaanbare smaken van de Libanese keuken hebben een blijvende indruk op me achtergelaten. Ik koester de herinneringen aan de bruisende straten en de warmte van de Middellandse Zee.

Ik hoop dat er meer destination weddings en mooie avonturen in het verschiet liggen, met Beiroet als een speciale plek in mijn hart.

Inmiddels mag ik mijzelf wel als een zeer ervaren (trouw)fotograaf omschrijven met een grote (vaste) klantenkring. Al bijna 13 jaar ben ik fulltime actief in heel Limburg, Brabant, Duitsland, Belgisch Limburg, de Ardennen en Luxemburg. Uiteraard ben ik op aanvraag op elke gewenste locatie te boeken, mits dit in mijn drukke agenda past.

Ik ben iemand die veel lacht en graag nieuwe contacten legt. Een harde werker met oneindig veel energie. Bij mij wacht je geen maanden op je foto’s. Ik streef ernaar om ieder huwelijk binnen 2 weken online te hebben.

Mijn enthousiasme en humor zijn mijn kracht, evenals mijn levendige fantasie. Vertel me iets en ik zie het in geuren en kleuren voor me. Ik denk dat dit wel een van de belangrijkste redenen is waarom klanten mij boeken. Ook op bruiloften ga ik graag "out of the box". Wat ik vaak terugkrijg is dat mijn foto's en composities net even anders zijn en dat ik zo onopvallend aanwezig was en dat men mij als een prettige persoonlijkheid ervaart.

Ik geniet van de natuur, mijn tuin, live muziek, mooie (mediterrane) interieurs, leuke B&B’s en ik ben verliefd op Beiroet en de heerlijke Libanese keuken. Ik ben gek op kleding, die ik vaak via Vinted koop. Ik ben een echte levensgenieter die het maximale uit haar leven wil halen. En als echte Limburgse (die overigens geen dialect spreekt) ben ik ook gek op carnaval en Pinkpop.

Iedere boeking is voor mij een hoogtepunt. Ieder (trouw-)album dat ik aflever is een moment waar ik enorm naar toe leef. Ik geniet ervan wanneer mijn klanten tevreden zijn.

Daarnaast ben ik Airbnb-host, geheel in lijn met mijn passie voor interieur en het ontmoeten van nieuwe interessante mensen.

Romantisch en een gevoelsmens, een echte fotografe dus, die graag mensen blij maakt.

Als single en zelfstandige werk ik thuis, vanuit mijn sfeervolle jaren 30 huis. Je bent hier van harte welkom voor een kennismaking.

"You can only work for people you like"

Early bird actie
Neem contact op
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300