Trouwfotograaf Roermond: trouwen bij Sunset Lounge en de kathedraal

09.09.16

Bruidsfotograaf Roermond: Journalistieke en spontane bruidsfotografie bij trouwlocatie Sunset Lounge en de kathedraal

Weer een prachtig huwelijk dat ik mocht vastleggen. Ik begon ’s morgens bij bruid Marieke in haar prachtige Jugendstill appartement in het centrum van Roermond.

Marieke was een beetje gespannen, maar gelukkig was de rest van het gezelschap dat niet en moeder ging gelijk met een hamer aan de slag zodat ik de kanten trouwjurk op het balkon kon hangen voor een foto.

Marieke werd intussen door de visagiste opgemaakt en vervolgens kwam de kapster om haar even te helpen met het in haar haar steken van de bruidssluier. De prachtige klassieke kanten jurk was snel aan met hulp van moeder en daarna arriveerde de vader van de bruid.

Bruidegom Robin reed met de kever cabrio trouwauto over de promenade tot aan het appartement van Marieke, waar hij haar ophaalde. Ik mocht achter in de trouwauto, wat leuke beelden opleverde, eerst reden we even naar kiosk in het centrum voor het maken een aantal foto’s, aansluitend maakten we nog een aantal trouwfoto’s op de brug langs de Roerkade.

Al snel was het tijd om naar het gemeentehuis van Roermond te gaan, voor het wettelijk huwelijk, waar het bruidspaar door een groot gezelschap gasten werden opgewacht. Erg bijzonder was, dat de vader van Marieke voor die dag de BABS was die huwelijk van zijn dochter sloot.

Aansluitend wandelde het hele gezelschap naar de kathedraal van Roermond, waar het kerkelijk huwelijk plaatsvond. Bruidegom Robin, die zanger is in een band, zong voor bruid Marieke. De hele tijd was vol met prachtige live muziek en als afsluiting zong het bruidspaar samen alle gasten toe.

Na de kerkdienst reden we naar de Sunset Lounge, waar de champagnetoast, het aansnijden van de prachtige bruidstaart, het bruidsdiner en de feestavond (uiteraard met liveband) plaatsvonden.

De overige poseerfoto’s maakten we langs het water op en klein steigertje bij ondergaande zon, romantischer kan het eigenlijk niet. Ook reden we tussendoor nog met de trouwauto langs het water om wat mooie foto’s bij tegenlicht te maken.

De avond kwam snel op gang en na de openingsdans ging iedereen de dansvloer, meteen wat de hele lounge gevuld met dansende mensen. Als afsluiting van mijn bruidsreportage gooide Marieke nog haar bruidsboeket.

Leveranciers

Trouwjurk Lo-Len Swalmen
Bruidstaart Cup Cake Fun Roermond
Visagie by Marijn
Trouwschoenen Tjari
Trouwringen Goudsmederij Bommel
Trouwlocatie Gemeentehuis Roermond
Trouwkaart Stijlvolle trouwkaarten
Trouwkaars Cobbenhagen kaarsen
Trouwauto Goudsmederij Bommel
Trouwambtenaar Leon Evers en Herman Kaiser
Pak bruidegom Da Vinci mode Geleen
Kleding bruidskinderen marksandspencer.eu
Kerk Kathedraal Roermond
Haar bruid De Bock Kapsalon Roermond
Feestlocatie Sunset Lounge Roermond
Catering Sunset Lounge
Bloemwerk Cobi Natuurlijk Bijzonder
Bedankjes en decoratie natuurlijkcadeautje.nl , Houten Label, Wedding Deco
Band koor AC Pappelhof en The Fellas

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Roermond: trouwen bij Sunset Lounge en de kathedraal
Logo Sjurlie.nl