Trouwfotograaf Brunssum: trouwreportage in het gemeentehuis en bij La Chambre Blanche in Heerlen

23.09.21

Bruidsfotograaf gemeentehuis Brunssum met een trouwfotoshoot bij B&B La Chambre Blanche in Heerlen

Enige weken geleden werd ik gebeld door deze bruid. Of ik een klein huwelijks wilde fotograferen in Brunssum. De trouwceremonie zou plaatvinden in het oude gemeentehuis van Brunssum, een plek waar ik al lang niet meer geweest was. Na de huwelijksceremonie, zouden we naar het huis van het bruidspaar gaan, omdat met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en ouders bruidstaart te eten.

Het was een mooie intieme ceremonie, waarbij alleen de dochters van het stel aanwezig waren. Het was leuk om te horen hoe zij elkaar ontmoet hadden en was een leuke interactie tussen de trouwambtenaar en de de kinderen.

Na de ceremonie ging het hele gezelschap traditioneel naar het balkon van het gemeentehuis, zwaaien op vrienden die buiten stonden. Buiten aangekomen had een vriend als verassing champagne meegenomen. Na een toost vertrokken we huiswaarts. Thuis was in de woonkamer een mooie lange tafel gedekt met daarop een mooie bruidstaart. Als snel was het moment daarom de taart samen aan te snijden, daarna had de bruid nog een verrassing (kado) voor haar man en aansluitend maakte we een aantal groepsfoto's in de omgeving.

Ter afsluiting vertrokken we met de kinderen en kleinkinderen, naar een prachtige fotoshoot locatie: Bed and breakfast La Chambre Blanche in Heerlen. Ik had nog niet eerder van deze locatie gehoord. Het bleek een prachtige tuin met met woning en logeerkamers langs een vijver. Het hele gebied is prive bezit en in de vijver mag je ook zwemmen. De tuin was schitterend aangelegd met veel oog voor detail en had een mediterane sfeer. Een zeer mooie locatie voor een romantische trouwreportage

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Brunssum: trouwreportage in het gemeentehuis en bij La Chambre Blanche in Heerlen
Logo Sjurlie.nl