Bruidsfotografie in Aken en Herzogenrath: met een trouwfoto's op de kermis en trouwceremonie in tuin

19.09.20

Bruidsfotografie in Aken en Herzogenrath met een trouwceremonie in het gemeentehuis in een romantische tuin

Dit lieve stel moest door de Corona maatregelen hun hele trouwdag omgooien. Dit resulteerde er in, dat ik op zaterdagmorgen om 8 uur bij hun op de stoep stond, om de voorbereidingen van beiden vast te leggen in hun mooie appartement in Aken.

Na een romantische "first look" met traantjes op het balkon vertrokken wij met de auto naar het gemeentehuis in Aken, waar het wettelijk huwelijk zou plaatsvinden. Hier werd deze dag voor het eerst ja gezegd, ten overstaan van de ambtenaar van de burgerlijke stand.

Aansluitend wandelden we naar de achterkant van het gemeentehuis, waar iedereen bij elkaar kwam voor een toost van sekt. Er stond een groot reuzenrad op het plein en zo kwam ik op het idee om het het kersverse bruidspaar in het reuzenrad te gaan voor een trouwfotoshoot op grote hoogte. Het was erg lang geleden dat ik dit gedaan had en moet zeggen dat ik erg blij was dat ik alles door mijn camera kon bekijken en niet rechtstreeks de diepte in keek. Na drie rondjes draaien zat het ritje er op en gingen we nog naar een andere mooie romantische plek in het groen, nabij het ziekenhuis in Aken.

Toen dit gedeelte er op zat, reden we naar Herzogenrath waar in een mooie tuin van vrienden nog een "freie Trauung", oftewel huwelijksceremonie door de broer van de bruid plaatsvond. Het was inmiddels behoorlijk warm geworden en de tuin was bijna geheel open. Na de ceremonie werd er gefeliciteerd en werden er wensen geschreven voor het bruidspaar. Daarna was het tijd om de bruidstaart aan te snijden; oftewel een leuke cupcake aan te snijden samen.

De rest van de middag was een gezellig samenzijn in de schaduw, het bruidsboeket werd gegooid en ik maakte nog een aantal groepsfoto's. Rond vier uur nam ik afscheid van het gezelschap.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie in Aken en Herzogenrath: met een trouwfoto's op de kermis en trouwceremonie in tuin
Logo Sjurlie.nl