Fotograaf Bruiloft bij landgoed Overste Hof in Landgraaf

11.09.21

Fotograaf bruiloft Limburg: prachtige Duitse bruiloft bij Landgoed Overste Hof in Landgraaf met trouwfoto's op een tandem

Deze leuke mensen boekten mij al in december 2019. Gelukkig kon deze mooie trouwdag gewoon doorgaan. Een dag waarop het niet al te warm was en gelukkig droog. Ik startte met het fotograferen van het decoreren van de mooie ceremonieplek, bij de vijvers. Daarna stroomde het terras langzaam vol met gasten.

Om 3 uur was de trouwceremonie en kwam de moeder van de bruidegom eerst met haar zoon aanlopen, daarna wachtte hij op zijn bruid. Een prachtig moment, waarop je de blijdschap zag om elkaar voor het eerst te zien in trouwkleding. De trouwceremonie werd geleid door de Nederlandse trouwambtenaar Ingrid. Het was een mooie trouwceremonie die mij als trouwfotograaf de mogelijkheid gaf veel details en mooie emoties te fotograferen. Er werd veel gelachen en er was een prachtig ringen- en kusmoment.

Na de trouwceremonie was het tijd om de prachtige en lekkere bruidstaart aan te snijden, groepsfoto's te maken en daarna maakten we samen een aantal romantische foto's in een weiland met bomen, met een tandem. Deze tandem had het bruidspaar speciaal voor deze gelegenheid gekocht, aangezien zij allebei heel erg van fietsen houden. Je ziet dit ook terug in de decoratie van de tafels tijdens het diner.

Na de fotoshoot samen startte het trouwdiner, alle gasten kwamen opnieuw binnen in de feestzaal en aansluitend ging iedereen aan tafel. Zelf ging ik ook even langs het dinerbuffet en nam een korte pauze, maar daarna ging het feest al snel over in een openingsdans, een wals.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf Bruiloft bij landgoed Overste Hof in Landgraaf
Logo Sjurlie.nl