Bruidsfotografie Maastricht: trouwen bij Thiessen Wijnkoopers in Hartje Maastricht

26.06.19

Bruidsfotografie Maastricht: trouwen bij Thiessen Wijnkoopers in hartje Maastricht

Een prachtig huwelijk mocht ik vrijdag 14 juni fotograferen bij Thiessen Wijnkoopers. De trouwreportage startte zoals zo vaak met het aankleden van de bruid en bruidegom maar ook de bruidskinderen. Dit mooie stel is al opa en oma en samen met hun kinderen, kleinkinderen, ouders en vrienden, vierden ze hun trouwdag in Maastricht.

Na het aankleden was er een prachtige wettelijke trouwceremonie in de serre. Deze werd als verrassing geleid door een goede vriend van het bruidspaar en leverde veel mooie fotogenieke momenten op.

Na het ja woord, de kus en het uitwisselen van de trouwringen wat het tijd voor een gezellig borrel in de binnentuin, die zorgde voor een aantal spontane trouwfoto's van felicitaties en mooie momenten tussen de gasten. Ik sloot af met een groepsfoto, waarna het tijd was voor de fotoshoot van het bruidspaar samen in de binnenstad van Maastricht. Deze hield ik op verzoek van het bruidspaar kort en spontaan. We maakten een aantal wandelfoto's nabij het Vrijhot en ik maakte een aantal trouwfoto's binnen en op het terras van hotel Fitz Roy.

Daarna voegden we ons weer bij de gasten en was het langzaam tijd geworden om aantal tafel te gaan voor het bruidsdiner. De serre was hiervoor omgebouwd tot dinerruimte met grote ronde tafels, waaraan alle bruiloftsgasten plaatsnamen. Toen iedereen zat volgenden er speeches van de bruid en bruidegom en werd er uitgebreid getoast.

Daarna zat mijn taak als bruidsfotograaf er op en nam ik afscheid van het bruidspaar en de gasten.

"Met het fotoboek van Sjurlie in de hand hebben we een mooie herinnering aan onze trouwdag in handen. De vele bijzondere momenten wist ze op een perfecte manier in beeld te brengen zonder te verzanden in "standaard" opnames. We zien beelden terug die we zelf hebben gemist. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Sjurlie, dank je wel."

(Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Maastricht: trouwen bij Thiessen Wijnkoopers in Hartje Maastricht
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties