Bruidsfotograaf Venray: trouwen in het Theehuisje in het Odapark

04.06.22

Bruidsfotograaf Venray: trouwfoto's in het Odapark en het Theehuisje

Een leuke bruiloft had ik twee weken geleden op zaterdag. Het stel boekte me via een videocall en op de dag zelf ontmoetten we elkaar voor het eerst in het echt en het klikte direct.

Het was een thuisbruiloft, in de tuin van het ouderlijk huis van de bruidegom. Ik zou er rond 12 uur zijn om "the first look" te fotograferen. De bruid zat al aangekleed klaar en de bruidegom en de gasten stonden in de tuin. Een first look is altijd een prachtig moment. Ook al zijn mensen nog zo lang samen ze vinden het altijd leuk om elkaar in trouwkleding te zien.

Vanuit thuis reden we naar het mooie Odapark in Venray, voor de trouwfotoshoot. Omdat dit leuke koppel elkaar heeft ontmoet tijdens het frisbeeën, kon de frisbee niet ontbreken bij het maken van de trouwreportage. De wens van het koppel was een aantal mooie spontane foto's in de natuur en een aantal foto's terwijl aan het frisbeeën waren. Ook wilden ze een aantal foto's van de bolle buik, aangezien de bruid zwanger was. Tijdens de borrel in de tent in de tuin, werd dan ook het geslacht van de baby bekend gemaakt.

Na de fotoshoot samen gingen we richting het Theehuisje, een zeer mooie trouw locatie overigens, waar de trouwceremonie plaatsvond. Tijdens de mooie ceremonie, werd er ja gezegd en werden trouwringen uitgewisseld, daarna ging iedereen terug naar de feesttent in de tuin, om het bruidspaar te feliciteren en cadeaus te geven. Na het maken van de groepsfoto's en het gooien van het bruidsboeket was het tijd voor een buffet in de tuin en aansluitend gezellig kletsen en borrelen, maar ook speeches.

De avond kwam snel en het werd tijd voor de openingsdans. Daarna nam ik afscheid en zat mijn taak als bruidsfotograaf er voor die dag weer op. Inmiddels heb ik alle foto's bewerkt en het album naar het koppel verstuurd.

Fijn contact gehad met Sjurlie Fotografie. Omdat we niet dicht in de buurt woonden was online communicatie d.m.v. beeldbellen ook mogelijk bij het bespreken van wensen. Op de dag zelf fijn aanwezig. Opperde zelf ideeën voor foto's, houdingen, plaatsen en verder gedurende de dag op de achtergrond aanwezig om de sfeer en details van onze bruiloft vast te leggen met prachtig resultaat. Achteraf hadden we snel de foto's en was er fijne communicatie m.b.t. het trouwalbum wat zij voor ons gemaakt heeft. Hierin hadden we opties om nog zelf foto's te wisselen of aanpassingen te doen. Met als resultaat een prachtig trouwalbum in een linnen doos en een USB stick met alle foto's om nog lang na te kunnen genieten van deze mooie dag. Bedankt Sjurlie Fotografie!

(Geplaatst op de website van The Perfect Wedding)

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Venray: trouwen in het Theehuisje in het Odapark
Logo Sjurlie.nl