Bruidsfotograaf bij kasteel Daelenbroeck in Herten

16.07.21

Bruidsfotograaf Noord Limburg: trouwfoto's bij kasteel Daelenbroeck in Herten

Een bijzondere bruidsfotoshoot was het, die ik maakt op vrijdag 16 juli bij kasteel Daelenbroeck. Limburg stond deels onder water, mijn rit naar Herten vanuit Brunssum kostte me meer dan een uur. File door militairen die zandzakken langs het het water legden en daarna kon ik het kasteel nauwelijks bereiken.

Door de maatregelen rondom Corona, had dit bruidspaar hun huwelijk al een keer moeten uitstellen. Dit was dus hun tweede kans, een klein en intiem huwelijk in een klein zaaltje. Rondom het kasteel stond al alles blank. De opvallende witte brug naar de feestzaal aan de voorzijde, stond onder water. Vanuit de hotelkamer zag ik door het raam hoe het water rondom het kasteel steeds meer steeg. Personeel tilde grote zandzakken van een vrachtwagen. Zo begon deze trouwreportage.

Een zenuwachtige bruid wachtte op haar hotelkamer op haar moeder, die het prachtige trouwjurk zou meebrengen. Daarna ging alles snel. Een vriendengroep wachtte het bruidspaar het hartjesballonnen op. Een first look, daar met het kleinere gezelschap naar de trouwceremonie. Na het ja woord waren er felicitaties en werd de taart aangesneden.

Terwijl we rond het kasteel liepen op zoek naar een locaties voor de trouwfotoshoot kregen we het bericht dat het diner niet op het kasteel zou plaatsvinden maar op hun locatie de Boshut. Het water bleef namelijk stijgen en het was niet verantwoord om hier nog te blijven. Zo vertrokken we naar de Boshut en maakte ik hier een laatste foto van het bruidspaar, waarna we afscheid namen op deze bijzondere trouwdag.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf bij kasteel Daelenbroeck in Herten
Logo Sjurlie.nl