Buiten trouwen in Limburg ? Dat kan aan de vijver van de Overste Hof Landgraaf

20.04.19

Bruidsfotografie Landgraaf: mooie plek om buiten te trouwen in Limburg

Trouwlocatie Overste Hof Landgraaf is continu in verandering. Zo is er sinds kort een prachtig prieel geplaatst bij de vijver, zodat je buiten aan het water kunt trouwen met je liefste.

Onlangs mocht ik als trouwfotograaf een aantal beelden maken van een buitenbruiloft om potentiële bruidsparen de mogelijkheden van buiten trouwen te kunnen te laten zien.

De gehele familie en vrienden zaten vol spanning te wachten op het bruidspaar, dat via het pad langs de vijver aangelopen kwam. Wat een prachtige binnenkomst.

Als bruidsfotografie vind ik het altijd fantastisch wanneer bruidsparen ervoor kiezen om buiten te trouwen. Deze schitterende plek in de natuur aan het water is echt een aanrader en een juweeltje in de Parkstad.

Gaan jullie trouwen en ben je nog op zoek naar mooie trouwlocatie voor je huwelijk, ga dan zeker eens bij de Overste Hof Landgraaf kijken. Je kunt er trouwens ook op de binnenplaats trouwen en je kunt de gehele trouwlocatie inclusief het hotel met bruidssuite exclusief afhuren voor jullie trouwdag. Zo kan iedereen gezellig blijven en hoeft er niemand naar huis te rijden.

Buiten trouwen is een nieuwe trend en zeg nu zelf, wie is nu niet het liefst buiten ? Deze bruiloft vond op 20 april plaats en toen was het al super zacht een zonnig weer. Je kan dus wel van april tot en met oktober buiten trouwen.

Bij deze bruiloft was ik overigens niet de hoofdfotograaf. Ik heb enkel in overleg een aantal sfeerbeelden gemaakt ter promotie van de locatie.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Buiten trouwen in Limburg ? Dat kan aan de vijver van de Overste Hof Landgraaf
Logo Sjurlie.nl