Trouwfoto's Maastricht bij Design hotel Flo en Cafe Centre Ville

31.05.19

Bruidsfotograaf Maastricht: Trouwen in Limburg terwijl je in Amsterdam woont, hoe geweldig is dat ?

Deze bruidsreportage mocht ik op een zonnige vrijdag in mei maken. De bruid komt uit Zuid Limburg en de bruidegom uit het Noorden. Samen woont dit leuke stel in Amsterdam, maar ze kwamen naar Limburg om te trouwen.

Ik begon met het maken van trouwfoto's thuis bij de ouders van de bruid in Berg en Terblijt. De bruid wilde niet al te veel bruidsfoto's van het voorbereiden, dus foto's van bijvoorbeeld bruidsvisagie heb ik niet gemaakt. We ging al snel over tot het aankleden van de bruid in de woonkamer. Een erg leuk en hilarisch moment.

Daarna arriveerde haar aanstaande man en we spraken af dat zij elkaar voor het eerst zouden zien (de zogenaamde first look) in de achtertuin. Na dit romantische moment kwam alle andere gasten de tuin in en vertrok ik snel naar de katholieke kerk in Berg en Terblijt, waar de huwelijksmis plaats vond. Een zeer mooie dienst met live muziek van een kerkkoor.

Na een was de huwelijksmis ten einde en verzamelen alle gasten zich voor een aantal groepsfoto's bij de kerk. Als snel was het tijd geworden voor de officiële trouwfotoshoot, in het koren, bij een mooie laagstaande zon. Dit stel had zoveel plezier samen dat ik nauwelijks aanwijzingen hoefde de geven. De liefde spatte er af.

Daarna reden we nog even verder voor een korte fotoshoot bij een kapelletje. Daar vond ik tot mijn verbazing in een doos langs een veldpad drie jonge kittens! Al snel stonden we samen gezellig katjes te knuffelen en belden de dierenbescherming. Een van gasten wachtte bij de doos, tot de katjes werden opgehaald.

Ondertussen vertrok ik met het bruidspaar naar Maastricht, waar in het Designhotel Flo, het huwelijksdiner plaatsvond. Hier werd ik ook heerlijk verwend met lekker eten. Tussen de bedrijven door, ging ik verder met mijn huwelijksreportage en het fotograferen van de speeches van beide vaders. Na het nagerecht wandelde ik samen met het bruidspaar door de stad naar café Centre Ville, waar het trouwfeest plaatsvond.

Het was werkelijk fantastisch om achter dit koppel aan te wandelen door de stad. Iedereen klapte en feliciteerde hun, echt zo mooi!
In het café aangekomen stonden daar alle bruiloftsgasten klaar en na een leuke openingsdans en een speech van een vriend, was het voor mij tijd om mijn bruidsfotografie af te ronden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's Maastricht bij Design hotel Flo en Cafe Centre Ville
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300