Bruidsfotograaf Geleen: festivalbruiloft bij Biesenhof

01.07.22

Trouwfotograaf Biesenhof Geleen, buiten trouwen met de hond erbij en een hardstyle feestavond met de bruid en bruidegom als DJ


Dit is de eerste bruiloft, waarbij ik tijdens de feestavond hulp heb gekregen van een goede vriendin, die ik ga opleiden tot mijn second shooter voor bruiloften. Zij is filosofe en tekstschrijver en heeft voor mij de blogtekst van deze fantastische bruiloft geschreven

Buiten trouwen Limburg: met een goede vriendin als trouwambtenaar en een hond die de trouwringen brengt

Hechte banden, met de familie waarin je bent geboren en die andere familie – je vrienden, je tribe die je kiest en waar je net zo veel van bent gaat houden. Die banden waren vandaag voor iedereen voelbaar en zichtbaar. In de kus op de mond, de stoeierige por in de zij of in de twee vriendinnen die de bruid zonder aarzeling hebben weggegeven. Net van te voren nog even in de kleedkamer giechelend geoefend hoe het loopje moest.

Ze deden het met liefde, met een lach en een traan, schrijdend langs de witte ballon die een erestoel tussen de bruiloftsgasten had gekregen. Want hechte banden, zoals tussen vader en dochter, kunnen ook door de dood niet worden verbroken. Wat is er dan mooier dan dat een goede vriendin de trouwceremonie leidt en jullie je geloftes aan elkaar voorlezen. Een nieuwe band die tien-en-een-half-jaar geleden is gevormd, gegroeid en waar jullie vandaag met jullie ja-woord feestelijk op hebben getoast.  

Een openingsdans op sneakers en een bruidspaar dat zelf DJ is op hun trouwfeest

‘Meet the sneakers’: een bruidspaar net zo comfortabel, vrolijk en stoer als hun classic Nike Air Max dansschoenen. Wat een openingsdans! Geen glazen muiltjes voor dit moderne sprookje maar schoenen om in te knallen. De gasten deden maar al te graag mee, want zoveel energie en lol werkt aanstekelijk. Met glinstering in de ogen ging het bruidspaar achter de draaitafel staan en iedereen danste vrolijk verder op de beats van deze newly weds.

Achterin was het intussen een mengelmoes van geheimzinnige blikken, papiergeritsel en zenuwachtige bewegingen. Het werd allemaal duidelijk toen de familie van de bruidegom naar voren kwam en op geheel eigen wijze de bruid in het dialect toezong dat ze deel was van hun leven. 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Geleen: festivalbruiloft bij Biesenhof
Logo Sjurlie.nl