Bruidsfotograaf kasteel Erenstein: trouwfoto's bij de Trouwbeleving

18.03.19

Bruidsfotografie Limburg: trouwfotografie tijdens de trouwceremonie van de Trouwbeleving in kasteel Erenstein te Kerkrade

Zondag 17 maart was ik als bruidsfotograaf aanwezig tijdens de trouwbeurs gemaand trouwbeleving. Samen met een aantal andere standhouders, zoals Suit Academy (een pakkenzaak uit Maastricht), Sanne Kickken (een goudsmid) en Ingrid van de Homburg van Samen-Trouwen (trouwambtenaar) bemanden wij de bovenverdieping en de trouwzaal van het kasteel.

De opkomst was bijzonder hoog, tussen 11.00 en 16.00 u ontvingen wij ruim 100 bruidsparen, waaronder zeer veel aanstaande bruidsparen die zullen gaan trouwen in 2020.

Door Trouwbeleving was mij gevraagd een sfeerimpressie van de trouwceremonie te maken, die werd geleid door Ingrid. Tevens was er zang tijdens de ceremonie en een onecht bruidspaar natuurlijk, geheel gekleed en gestyled voor het huwelijk waarin zij onecht verbonden werden.

Na het jawoord en het omdoen van de trouwringen, wat het tijd voor bruidstaart, een heerlijke taart werd aangesneden en alle gasten kregen een stukje. Tijdens de trouwbeleving was er 2x een trouwceremonie van 20 minuten.

Na de trouwceremonie bemande ik opnieuw  mijn tafel en heb ik vele bruidsparen verteld over mijn werkwijze als bruidsfotograaf, waarbij zij een kijkje konden nemen in een van de vele trouwalbums die ik had meegenomen. Ook had ik voor iedereen een give away gemaakt in de kleuren van mijn huisstijl.

Ik kijk terug op een succesvolle beurs waaruit ik een aantal leuke boekingen hoop te mogen krijgen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf kasteel Erenstein: trouwfoto's bij de Trouwbeleving
Logo Sjurlie.nl