Trouwfotografie Limburg: bij kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch

19.09.19

Bruidsfotograaf Limburg: spontane trouwreportage bij kasteel Daelenbroeck

Al heel lang voor de bruiloft had dit leuke stel mij geboekt. En afgelopen donderdag op een schitterende zonnige dag was het dan zover: hun trouwdag was aangebroken. Voor mij begon de bruidsreportage om 12 uur in de middag, met het aankleden aan opmaken van de bruid, waarna ik naar de bruidegom ging, om foto's te maken hoe hij zich aankleedde.

Daarna ging het opeens allemaal heel snel. De de vader van de bruid haalde haar op, iedereen zat in de trouwzaal de wachten toen hij zijn dochter weggaf aan de bruidegom, die in tranen was. Een mooie trouwceremonie, met zang en vow's zorgde voor spontane trouwfoto's vol emotie.

Na de ceremonie was er een erehaag op de brug, met bellende blazende familie en vrienden en daarna was het tijd voor de toost opgevolgd door het aansnijden van de heerlijke bruidstaart. Toen iedereen de taart op had en de kado's waren gegeven was het tijd voor het groepsfoto moment, dit was een behoorlijke lijst, waar wij ons een tijdje mee amuseerden, vooral omdat een aantal familieleden zoek was, omdat zijn de hond aan het uitlaten waren ;-).

Tijd voor de fotoshoot van het bruidspaar samen, die ik deels op de vlonder bij de gracht maakte en deel onder een prachtige oude eik, uiteraard mocht ook hier de hond niet bij ontbreken.

Tijdens het trouwdiner, dat om vijf uur startte, bewerkte ik een aantal foto's om tijdens de feestavond te laten zien op een beamer. Na diner liep de feestzaal langzaam vol en al gauw was het tijd voor de openingsdans met live zang.

Rond tien uur nam ik afscheid en ging trouwfeest gezellig verder.

"Shirley heeft onze bruiloft schitterend vastgelegd! Ze was erg enthousiast, creatief en meedenkend. Dit heeft geresulteerd in schitterende foto’s waarmee we onze mooie dag kunnen herbeleven!" 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotografie Limburg: bij kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300