Trouwfotograaf Ardennen: verrassingshuwelijk in Waimes België bij Villa la Ferme de Pere Louis

30.07.16

Bruidsfotograaf Ardennen: trouwen op Landgoed "La Ferme de Pere Louis" in Waimes in een prachtige houten villa in het groen met uitzicht over het mooie bos

Een bruiloft in het buitenland was all langer een droom van mij
Een "Destination Wedding" oftewel, een bruidsreportage in het buitenland. België is niet ver voor mij, maar toch bijzonder om een keer in deze prachtige villa in de Ardennen een buitenbruiloft te mogen vastleggen.

De bruidegom verraste zijn bruid met een compleet georganiseerd huwelijk
Een verrassingshuwelijk was het. De bruidegom, belde mij een aantal weken geleden op, om te vragen of ik nog tijd had om fotograaf op zijn huwelijk te zijn. De bruidegom zou zijn aanstaande vrouw op vrijdag in de Ardennen ten huwelijk vragen om vervolgens op zaterdag te gaan trouwen. Ik was vereerd! Ik werd direct geboekt als bruidsfotografe, zonder dat we elkaar ooit gezien hadden.

Deze bruiloft in de Ardennen ging al mijn verwachtingen te boven!
De trouwdag ging al mijn verwachtingen te boven, alles was tot in de puntjes geregeld. Toen ik arriveerde bij de villa in Waimes, werd er vanaf het terras geroepen of ik iets wilde drinken. Dat was zo’n beetje de toon van die dag. Iedereen was lekker bezig, in de korte broek, de tafels werden versierd voor het bruidsdiner, de ceremonieplek werd romantisch versierd voor de trouwceremonie buiten, ik ontmoette de bruidegom, de bruidskinderen, de ouders, de bruid en de overige bruiloft gasten.

Ik Startte met het maken journalistieke trouwfoto’s van de voor bereidingen van de bruid. Terwijl de bruid mooi werd gemaakt, interviewde de ambtenaar haar en werd de speech voor de trouwceremonie snel geschreven.

Daarna ging alles volgens schema, alhoewel dat enigszins uitliep. De bruidegom kleedde zich aan samen met zijn zoontje, daar ging dochterlief in haar schattige jurk en mama in de trouwjurk.

Buiten trouwen in de Ardennen
Op de ceremonieplek buiten, zat iedereen klaar onder de met persoonlijke foto’s versierde boom. De bruid kwam de met ballonnen versierde trappen af en werd aan de bruidegom weggegeven door haar vader.De huwelijksceremonie, was erg mooi en persoonlijk. Zoon en dochter werden er op een leuke manier bij betrokken, mochten na het jaar woord met de hamer slaan en de trouwringen brengen.

Romantische trouwfoto's rondom de villa maken
Na de trouwceremonie was een champagne toast op het terras van Villa la Ferme de Pere Louis  en maakte de cateraar kleine hapjes klaar. Intussen ging ik met het kersverse bruidspaar romantische trouwfoto’s maken, eerst met de kids erbij, op een bankje en op de trampoline en daarna met het bruidspaar alleen, op een mooi bospad met uitzicht over de Ardennen. 

En toen was het al tijd voor het trouwdiner op het terras van de villa, met prachtig uitzicht over de Ardennen
Teruggekomen bij de villa, was de tafel gedekt voor het trouwdiner, met in het midden vuurtjes, die sfeer en warmte gaven. Alle bruiloft gasten gingen aan tafel. Ik maakte nog wat spontane huwelijksfoto’s van het trouwdiner en daarna kreeg ik ook een heerlijk maal.

Waarna ik aansluitend afscheid nam en huiswaarts reed vanuit de Ardennen.

Leveranciers

Visagie Lile au Beaute Valerie Bovy Malmedy
Haar bruid La Boite a Tifs - Josiane Paquay Waimes
Trouwambtenaar Quirine Bordes
Trouwlocatie Villa La Ferme de Pere Louis Waimes Ardennen
verblijf Villa La Ferme de Pere Louis Waimes Ardennen

Reactie plaatsen

Tempelman
Wauw geweldige foto`s van een schitterende dag zo te zien .
Trouwfotograaf Ardennen: verrassingshuwelijk in Waimes België bij Villa la Ferme de Pere Louis
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300