Trouwfoto's landelijk trouwen bij Gillishof Slowlife holiday in Bocholtz

06.07.19

Spontane bruidsfotografie in Limburg: een internationaal huwelijk Bij Gillishof in Bocholtz

Dit bruidspaar woont in de Randstad, maar kwam naar Zuid Limburg om te trouwen. Ze maakten er een heel weekend van, met familie en vrienden. Als locatie kozen zijn de super gezellige en gastvrije Gillishof in Bocholtz.

In het voorjaar kwamen bruid en bruidegom samen met hun ceremoniemeester bij mij op gesprek. De bruidegom is een Australisch en dus werd het een fantastisch internationaal huwelijk. Een super gezellige ongedwongen trouwdag, die perfect bij mijn journalistieke fotografiestijl past. Ik arriveerde om half 12 in de ochtend om de voorbereidingen van de bruid in een van de vakantie appartementen. Het haar van de bruid werd gedaan en haar make up zou zij zelf doen. Intussen zaten vrienden en familie gezellig te relaxen op de binnenplaats.

Tussendoor ging ik even naar de bruidegom, om foto's te maken van hoe hij zijn trouwpak aan deed. Daarna weer terug naar de bruid voor het aankleden en voor de ontmoeting met haar vader, die bijna in tranen was. Al snel was het daarna tijd voor een prachtige trouwceremonie, met live muziek door de gitaarleraar van de bruidegom. Er werd veel gelachen maar ook gehuild en dit leverde voor de trouwfoto's prachtige momenten op. Vooral toen de bruidegom de ring voor zijn bruid wilde pakken en toen bleek dat er wel zes doosjes om de trouwringen zaten.

Na de buiten trouwceremonie was het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart samen met neefjes en nichtjes en voor de toost. Aansluitend ging iedereen lekker praten en werd er muziek gemaakt, terwijl er kleine hapjes geserveerd werden.

Na een leuke trouwfotoshoot in het weiland en de hangmatten ging het bruidspaar nog even met de kinderen op het springkussen. Inmiddels was het tijd geworden voor een super gezellig trouwdiner op de binnenplaats van de hoeve. Tijdens het diner waren er speeches van de bruidegom en van beide ouders. Terwijl er werd gegeten, bewerkte ik een fotopresentatie om tijdens de feestavond op de beamer te laten zien.

Rond half 9 begon in de feestzaal de kinderdisco en aansluitend ging dit over in het avondfeest met een schitterende openingsdans door het bruidspaar.

"Wij hadden het voorrecht van Sjurlie als partner in ons trouwfeest juli 2019. Kan niet enthousiaster zijn over de ervaring! Ze is een absolute professional die veel meer levert dan we hadden verwacht. Bovendien, en niet minder belangrijk, is ze briljant om mee te werken en maakte het een absoluut mooie ervaring. Ga niet twijfelen." 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's landelijk trouwen bij Gillishof Slowlife holiday in Bocholtz
Logo Sjurlie.nl