Trouwfotograaf Heerlen: trouwfoto's bij trouwlocatie De Twee Gezusters in Heerlen

16.03.21

Trouwfotograaf Heerlen: Bijzonder intiem huwelijk bij de Twee Gezusters in Heerlen

Wie denkt dat ik momenteel stil zit, die heeft het mis. Hier en daar zijn er nog mensen die er toch voor kiezen hun huwelijk in een kleine kring te vieren met familie en vrienden. Zo ook dit leuke bruidspaar uit Heerlen.

Een regenachtige start van een bruidsreportage in Heerlen

Op een regenachtige middag stond ik samen met de familie te wachten op de bruid. Ik had dit lieve stel nog niet eerder ontmoet, de zus van de bruid had mij op zondag geboekt voor de huwelijksceremonie op dinsdag.

Een bijzondere aanwezigheid van een zieke moeder, gebracht door de wensambulance

Een bijzondere bruiloft, want de bruid zelf ziek en haar schoonmoeder werd met de wensambulance naar de bruiloft gebracht. Toch zag ik deze mensen heel erg genieten. Het was mooi om te horen hoe zij elkaar hadden ontmoet. Als buren die bij elkaar over de vloer kwamen was er een romance opgebloeid. Zij hadden en hebben veel steun aan elkaar.

Het wettelijk huwelijk vond plaats in de kapel van de Heerlense trouwlocatie de Twee Gezusters

Vanuit hun woonhuis vertrokken we naar de kapel van de trouwlocatie De Twee Gezusters in Heerlen voor het wettelijke huwelijk. Na het ja-woord, dansten ze samen en daarna werden de trouwringen op de vingers geschoven en was er nog een kus. Op het moment dat de moeder van de bruidegom de trouwakte tekende (zij was de getuige), hield hij het niet meer droog. De andere getuige was de beste vriendin van de bruid.

Tijd voor champagne bij De Twee Gezusters

Daarna werd de champagne geopend en werd er gefeliciteerd. Ook maakten we nog even tijd voor wat groepsfoto's en een aantal foto's van het kersverse bruidspaar samen.

 

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Heerlen: trouwfoto's bij trouwlocatie De Twee Gezusters in Heerlen
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300