Trouwfotograaf Limburg: bij Kasteel Wijnandsrade en de Biesenhof in Geleen

01.10.15

Huwelijksfotograaf Limburg: spontane en romantische trouwfoto's in kasteel Wijnandsrade en trouwlocatie de Biesenhof Geleen

Afgelopen zaterdag begon schitterend zonnig. Met een fel blauwe hemel en mist over de velden. Langs de appelbomen vol met rode appels en het mooie gele koolzaad reed ik zingend naar Schimmert voor een van mijn laatste bruidsreportages in Zuid Limburg dit jaar. Een bijzonder mooi huwelijk weer, met veel spontane journalistieke momenten.

De bruid werd thuis in hun prachtige oude huis opgemaakt en daarna hielp haar moeder haar met het aankleden. Een bijzondere trouwjurk, niet tot op de grond dit keer. Erg leuk. Daarna kwam de bruidegom haar ophalen in hun super leuke klassieke rode trouwauto. Deze was prachtig versierd met bloemen, net als hun woning en de kerk.

Als eerste vertrokken wij met het hele gezelschap naar Kasteel Wijnandsrade voor het wettelijk huwelijk. In het mooie historische kasteel, in een overvol zaaltje, met zeer veel kleine kinderen, die zorgden voor leuke fotomomenten.

Na de ceremonie was er de heerlijke bruidstaart en de toast, waar bij de bruidegom de champagne mocht sabreren. Aansluitend maakt ik een aantal trouwfoto’s van het kersverse bruidspaar met hun dochtertje en wandelden we nog even langs de laan met bomen en de schaapjes voor wat foto’s.

Na de broodjeslunch en de bruidstaart was het alweer tijd om naar Schimmert te vertrokken, waar het kerkelijk huwelijk plaats vond. Met prachtige live muziek en weer bijzonder veel mooie momenten.

Na de kerk vertrok ik naar de Biesenhof. Hier was een borrel met wat hapjes voor de familie en maakten we nog wat foto’s in het Koolzaad en de familieportretten. Daarna was het tijd voor het diner. Ik nam afscheid en kwam weer terug voor het maken een sfeerimpressie van de feestavond en de traditionele openingsdans.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Limburg: bij Kasteel Wijnandsrade en de Biesenhof in Geleen
Logo Sjurlie.nl