Trouwfotograaf Valkenburg: trouwfoto's bij Chateau Sint Gerlach

12.12.20

Bruidsfotografie bij Chateau St. Gerlach, een klein kersthuwelijk

Afgelopen zaterdag mocht ik mijn laatste bruidsreportage van dit jaar maken. We hadden geluk dat dit nog net voor de nieuwe lockdown viel. Een klein en intiem huwelijk van een super verliefd stel. Ze boekten me telefonisch, dus zaterdag op hun trouwdag ontmoetten we elkaar voor het eerst.

De bruid straalde helemaal. Ze was zwanger en dat begon je langzaam een beetje te zien. Ik startte de deze trouwfotoshoot met het fotograferen van de first look in de bruidssuite. De bruid kwam de trap af en de bruidegom wachtte op haar onder aan de trap en haar haar bruidsboeket.

Aansluitend maakten wij een aantal groepsfoto's voor de ingang van het hotel. We vervolgende de trouwreportage met een fotoshoot van het stel samen in de rozentuin en bij het bruggetje richting de boomgaard. Ook op het terras van de bistro maakte ik wat foto's in kerstsfeer.

Rond 4 uur was het tijd voor de trouwceremonie. Hij was klein maar super sfeervol met veel persoonlijke verhalen en leuke muziek. Er werd veel gelachen, maar ook gehuild en dat maakt het voor mij als bruidsfotograaf natuurlijk altijd interessant, want ik leg graag spontane emoties vast.

De trouwambtenaar was dit keer Gaby Lendi en zij maakte er een sfeervolle ceremonie van, vol met leuke momenten. Aan het einde van de ceremonie maakten we nog even een mooie foto net voor het donker werd. Daarna nam ik afscheid van dit mooie stel en gingen zij aan het diner met de rest van hun bruidsgasten.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Valkenburg: trouwfoto's bij Chateau Sint Gerlach
Logo Sjurlie.nl