Trouwfotograaf Maastricht in het Theater aan het Vrijthof, Le Petit Bonheur en Ipanema

28.06.14

Bruidsfotograaf Maastricht: spontane en hippe huwelijksreportage in het theater aan het Vrijthof, restaurant le Petit Bonheur en Ipanema

 
De bruiloft van dit bruidspaar was een heel bijzondere, voor wanneer het om de details gaat.
 
Hun trouwauto was een blauwe Tuk Tuk, de trouwjurk was Spaans, de corsages waren super gave buttons met een tekeningetje van het bruidspaar dat overeen kwam met de trouwkaart en op hun feestavond hadden ze een gave oplichtende dansvloer.
 
Het begon allemaal 's morgens thuis in Maastricht, bij de moeder van Nicolette, waar zij werk opgemaakt en zich vervolgens aankleedde. Van daaruit vertrokken we naar Maastricht voor een korte trouwfotoshoot en aansluitend de ceremonie.
 
Hier verraste Joris Nicolette met live zang, onder begeleiding van piano. Daarnaast waren diverse leuke persoonlijke speeches en Nicolettes zus verraste haar met haar favoriete knuffel van vroeger, genaamd Generaal.
 
De de ceremonie wandelde het hele gezelschap over het Vrijthof naar Le Petit Bonheur, waar de toast was en de super originele bruidstaart werd aangesneden.
 
Na het diner vertrok ik samen met de cameraman naar trouwfeest locatie Ipanema nabij het Bonnefantenmuseum, voor het vastleggen van de openingsdans van dit huwelijk. Een lange maar bijzondere dag van 12 uur fotografie, maar die bijzonder de moeite waard was om bij te zijn.
 

Reactie plaatsen

Nicolette
Wat een schitterende eerste foto's! We zijn heel benieuwd naar de rest! Veel groetjes, Joris & Nicolette
Trouwfotograaf Maastricht in het Theater aan het Vrijthof, Le Petit Bonheur en Ipanema
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300