Bruidsfotograaf Heerlen: romantische trouwfoto's in kasteel Terworm

27.07.15

Bruidsfotograaf Heerlen: een romantische huwelijksreportage bij trouwlocatie kasteel Ter Worm

Als trouwfotograaf had ik afgelopen vrijdag het genoegen om een klein en intiem huwelijk vast te leggen in de betoverende oranjerie van Kasteel Ter Worm in Heerlen. De dag begon met het maken van enkele geposeerde foto's van het bruidspaar te midden van de weelderige tuinen en het bos van Ter Worm, badend in het heerlijke zonlicht.

Klokslag één uur verzamelden alle gasten zich in de oranjerie, waar het bruidspaar, begeleid door de klanken van gitaar en zang, hun intrede maakte. De prachtige en emotionele trouwceremonie bood tal van fotogenieke momenten die ik met enthousiasme vastlegde voor de huwelijksreportage.

Na de ceremonie vervolgde het gezelschap de viering op het terras van het kasteel, waar het aansnijden van de bruidstaart en het uitpakken van de cadeaus plaatsvond. Als verrassing werd hier ook nog een privéconcert gegeven, waarmee de dag een extra bijzonder tintje kreeg. Een romantische en onvergetelijke huwelijksreportage, waarbij de prachtige omgeving van Heerlen en de betoverende ambiance van Kasteel Ter Worm perfect samensmolten met de liefdevolle momenten van dit bijzondere paar. Ontdek de magie van trouwfoto's in Heerlen en Limburg, waar elke hoek een nieuw verhaal vertelt en elke klik een herinnering voor eeuwig vastlegt.

Wat een mooie foto's, echt geweldig! We hebben wat moeite moeten doen om ze hier in Italië te kunnen bekijken, maar ze zijn echt mooi, dankjewel! Vooral die waar mijn vader zingt zijn erg dierbaar. 

Leveranciers

Trouwlocatie Kasteel Terworm Heerlen
Band www.djool.nl

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Heerlen: romantische trouwfoto's in kasteel Terworm
Logo Sjurlie.nl