Waarom Sjurlie Fotografie voor je bruidsfoto's ?

Jullie trouwdag, een van de meest bijzondere momenten in jullie leven. Een dag waarop je zeker wilt zijn van goede, creatieve trouwfoto’s die de sfeer en emoties van jullie huwelijk perfect weergeven, zonder dat er ingegrepen wordt of dat je achteraf momenten mist. Ik ontzorg jullie hierin compleet: van het meedenken in de planning tot het ontwerp van het trouwalbum.

Ik hoor wel eens van bruidsparen dat getrouwde vrienden bij het zien van een door mij gemaakt trouwalbum achteraf spijt hebben dat ze niet voor mij gekozen hebben. Pas dan zien zij het wezenlijke verschil dat het kiezen van de juiste bruidsfotograaf maakt.

Bij een dag als je huwelijk, waaraan je veel zorg besteedt en waar je lang naar toe leeft, wil je achteraf niet teleurgesteld zijn over de trouwfoto’s.

Met bijna 10 jaar ervaring als fulltime professioneel bruidsfotograaf, weet ik mijzelf onopvallend in het gezelschap te mengen, omdat ik verschijn als een gast en alle belangrijke momenten spontaan en onopvallend vastleg. Ik weet de beste plekken om te gaan staan en wat de invloed van het aanwezige licht is op mijn beelden.

In tegenstelling tot veel collega fotografen, die trouwfoto's vaak pas na 2 maanden leveren, ontvangen jullie binnen 2 weken de nabewerkte fotoselectie in een beveiligde online omgeving. Ook schrijf ik als kadootje voor jullie een blog met jullie mooiste trouwfoto’s en het verhaal van jullie trouwdag, zodat jullie dit kunnen delen met vrienden en familie, is dat niet gaaf ?

Vervolgens ontzorg ik jullie bij het ontwerp van jullie trouwalbum, door jullie
binnen diezelfde 2 weken een uniek ontwerp te sturen dat als leidraad dient voor het persoonlijke albumontwerp van jullie high end trouwalbum dat ik op maat voor jullie laat maken.


Als laatste kijken we samen welke cover het best past bij jullie album, zodat we tot een uniek geheel komen dat past bij de sfeer van jullie trouwdag.

Binnen 3 weken nodig ik jullie uit om jullie trouwalbum te komen bekijken en ophalen. Bij het trouwalbum ontvangen jullie een usb stick met daarop de bewerkte foto’s op hoge resolutie.

Dit samen zal ervoor zorgen dat jullie je trouwdag keer op keer kunnen terug beleven en juist die dingen kunnen terugzien, die jullie zelf ontgingen.

"What i like about photographs is that they capture a moment that's gone forever, impossible to reproduce" - Karl Lagerfeld

Boek direct een persoonlijk gesprek