Bruidsfotograaf Limburg: fotoselectie voor de Fearless Photographers Award

19.10.22

Prijswinnende bruidsfotograaf in Limburg ?

De afgelopen jaren mocht ik als trouwfotograaf al veel prijzen winnen met mijn foto's. De afgelopen 2 jaar heeft dit allemaal een beetje stilgelegen, omdat ik door de maatregelen ook minder en mindergrote bruiloften had, maar dit jaar zit al op 28 bruiloften waarvan veel hele grote en lange bruiloften. Tijdens deze bruiloften heb ik veel mooie bijzondere momenten mogen vastleggen.

Vanmorgen vond ik het tijd geworden om nog eens door al deze bruidsreportages heen te lopen. Dat altijd een soort van teruggaan in een verhaal en in de tijd. Je komt er dan ook achter dat je veel meer leuke momenten hebt vastgelegd dan je dacht en waarschijnlijk heb ik nog steeds niet mijn beste foto's gekozen. Je eigen beelden worden immers ook altijd beïnvloed door de emoties die je bij het moment had.

Welke foto's insturen voor bruidsfotowedstrijd ?
De foto's die je in dit blog ziet, heb ik geselecteerd om ze in te sturen naar voor een Internationale Fearless Award. Een Fearless Photographers Award is voor mij heel bijzonder - ik heb er op dit moment 3 - omdat bij Fearless echt de allerbeste en creatiefste fotografen van over de hele wereld zijn aangesloten.

Wat maakt een trouwfoto een prijswinnaar
De foto's kenmerken zich door de bijzondere momenten, belichting en compositie. Voor mij is het de kunst om ook zo'n bijzonder moment vast te leggen waarbij je zo'n prachtige emotie ziet. Op mensen zo ver te krijgen dat ze tijdens de fotoshoot iets doen wat "Fearless" is en dat een bruid normaal gesproken niet zo snel zou doen in het trouwjurk.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: fotoselectie voor de Fearless Photographers Award
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300