Bruidsfotograaf Limburg bij kasteel Daelenbroeck

12.10.19

Bruidsfotografie Limburg: spontane trouwfoto's bij kasteel Daelenbroeck

Wat een super leuke trouwdag weer om te mogen vastleggen! Met een trouwceremonie in het Duits en Nederlands, met live zang en een zeer grappige ambtenaar en een leuke openingsdans en een bruid die gitaar speelde samen met de zangeres op het trouwfeest. Dit maakt dat ik mijn werk zo graag doe.

Ik vind het zo leuk om mooie emoties vast te leggen en foto's te maken die impact hebben op het leven van mijn bruidsparen. Waar een koppel later naar terugkijkt en dan weer dat mooie moment herbeleeft van hun bruiloft.

De trouwdag en bruidsreportage begon heerlijk rustig in een hotelkamer van het kasteel, waar de visagiste de bruid mooi maakte (het haar en de make up verzorgde), terwijl de bruidegom zich douchte en aankleedde. Aansluitend maakte ik met het bruidspaar een korte trouwreportage in de omgeving van het kasteel.

Aansluitend druppelden de bruiloftsgasten binnen op de binnenplaats van het kasteel en daarna was het tijd voor een relaxte drie gangen lunch met alle familie en vrienden. Deze werd vervolgd door de trouwceremonie in de Rentmeesterzaal aan de achterzijde van het kasteel, nabij het water en de vlonder.

Na het ja woord en de trouwring en manchetknopen (deze bruidegom wilde geen trouwring) was het tijd voor feliciteren, toost en Limburgse vlaai. Tussentijds was er als verrassing een mini pianoconcert voor het bruidspaar.

Het vlaai en koffiemoment liep relaxt over in de feestavond met live muziek en aansluitend een openingsdans met muziek van de DJ.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg bij kasteel Daelenbroeck
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300