Bruidsfotograaf Kerkrade: trouwfoto's bij het gemeentehuis Kerkrade en brasserie nieuw Ehrenstein

11.03.22

Bruidsfotograaf Limburg bij trouwlocatie Nieuw Ehrenstein Kerkrade

Mijn eerste bruidsreportage van dit jaar en vrij last minute geboekt, volgens mij anderhalve week voor de trouwdag en op het laatste moment spande het er nog om of het wel kon doorgaan omdat het hele gezin de griep had.

Maar.. alles is goed gekomen en op een schitterend zonnige vrijdagochtend reed ik naar Eygelshoven voor het fotograferen van de voorbereidingen: in dit geval het aankleden van de bruidegom en zijn zoontje, thuis bij zijn ouders, op loopafstand van hun eigen huis. De bruid kleedde zich bij haar ouders om en wegens ziekte van haar vader besloten zij dat ik daar geen opnames van zou maken. Wel maakte ik was foto's van haar jurk, schoenen en sierraden. Het aankleden van de bruidegom thuis bij zijn ouders was echter niet minder leuk, omdat het hem en zijn vader niet zo goed lukte om de stropdas te strikken.

Toen vader en zoon klaar waren werden zijn door zijn peetoom in een klassieke auto opgehaald om naar de bruid te gaan. Hier werd traditioneel aangebeld om de bruid op te halen. Van hieruit vertrok het gezelschap naar de markt in Kerkrade, waar in het gemeentehuis het huwelijk werd gesloten door trouwambtenaar Lucie.

Het was een mooie ceremonie met een klein gezelschap en na de ceremonie reden we allemaal trouwlocatie brasserie Nieuw Ehrenstein voor de champagnetoost en de bruidstaart. De fles werd op spectaculaire wijze de door de bruidegom gesabreerd. Aansluitend ging iedereen gezellig binnen koffie drinken en taart eten. Ik maakte wast sfeerbeelden en daarna maakten we een kleine bruidsreportage rondom de hoeve.

Ter afsluiting maakte ik een aantal groepsfoto's op de binnenplaats en daarna was het tijd om afscheid te nemen en ging het gezelschap verder met het trouwdiner.

"Wij zijn op heel korte termijn getrouwd en Sjurlie heeft snel tijd voor ons vrij weten te maken. Het was dan wel buiten het trouwseizoen, maar toch kortdag. Het contact was prettig en snel, uitleg duidelijk, ze dacht in alles mee en was flexibel tot op de laatste dag door omstandigheden aan onze kant. Ons heeft dit veel rust en vertrouwen gegeven dat het allemaal goed zou lopen. Ze had een fijne balans van betrokkenheid en onzichtbaarheid op onze dag en heeft ons mooie foto’s van de belangrijke momenten en een prachtig album bezorgd."

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Kerkrade: trouwfoto's bij het gemeentehuis Kerkrade en brasserie nieuw Ehrenstein
Logo Sjurlie.nl