Bruidsfotografie Maastricht: spontane trouwfoto's in het gemeentehuis en bij Ipanema

10.07.20

Bruidsfotografie Maastricht: kleine bruiloft in het gemeentehuis van Maastricht met een lunch bij Ipanema en een fotoshoot bij Coffeelovers

Afgelopen vrijdag mocht ik een bruidsreportage van een mooie trouwceremonie in het gemeentehuis van Maastricht. De trouwambtenaar was Bruni Graus dit keer en het was een mooie lange huwelijksceremonie met 2 speeches en een bruidspaar dat elkaar prachtige vow's voor las.Omdat er aardig wat gasten waren vond de ceremonie in een grote zaal plaats, zodat iedereen die niet onder een dak woonde ook 1,5 meter afstand van elkaar kon houden.

Na de ceremonie ging ik snel terug naar mijn auto om deze te parkeren bij Plein 1992. Hier spraken we af voor een kleine romantische trouwfotoshoot bij Coffeelovers.
De mooie kopjes cappuccino dienden als styling voor de ringen foto. In de koffie zag je twee mooie hartjes.

Vanuit Coffeelovers wandelden we langs de Maas voor een kleine spontane fotoshoot, onder andere in de omgeving van cafe Zuijd en het torentje aan de Maas. We hadden hier een half uurtje voor gepland en aansluitend ging het kersverse bruidspaar naar trouwlocatie Ipanema voor de bruidslunch en de toost. Ik maakte hier wat sfeerfoto's van het voorgerecht en hoe dit opgediend werd, daarna liep ik rond en fotografeerde op journalistieke wijze hoe de mensen gezellig met elkaar aan het praten waren. Het bruidspaar kreeg intussen cadeaus en ging aan iedere tafel even een praatje maken.

Ook maakten we bij aankomst snel even buiten een groepsfoto van de complete groep bruiloftsgasten, alles conform de regels van het Rivm uiteraard . Ook binnen aan de grote ronde dinertafels zat iedereen op afstand van elkaar.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Maastricht: spontane trouwfoto's in het gemeentehuis en bij Ipanema
Logo Sjurlie.nl