Fotograaf huwelijk Limburg: in de kloosterbibliotheek Wittem en Hoeve Vernelsberg

10.06.15

Bruidsfotograaf Limburg: trouwen in het heuvelland met een trouwceremonie in de kloosterbibliotheek Wittem en een huwelijksfeest in Hoeve Vernelsberg

Zaterdag mocht ik weer een hele bijzonder bruiloft fotograferen, een landelijke bruiloft in het Limburgse heuvelland met een Frans Tintje.

Getting ready in Hoeve Vernelsberg

Dit keer een huwelijksreportage in het Limburgse Epen, in Hoeve Vernelsberg een prachtige oude hoeve die je het gevoel geeft dat je in Frankrijk bent. Het bruidspaar kleedde zich hier bij beide om dus ik kon de trouwreportage mooi combineren met foto's van de voorbereidingen van bruid en bruidegom.

First look tijdens de trouwceremonie in de kloosterbibliotheek van Wittem

Nadat de bruid klaar was met haar bruidskapsel en het aantrekken van haar schitterende kanten trouwjurk, vertrokken wij naar het klooster van Wittem waar in de bibliotheek van het klooster de wettelijke trouwceremonie plaatsvond. Hier zou het aanstaande bruidspaar elkaar voor het eerst zien in hun trouwkleding.

Niet alleen een bijzondere trouwlocatie, maar ook een bijzondere BAB's: de vader van de bruid
Een bijzondere huwelijksceremonie, ook door de mooie trouwlocatie en omdat de vader van de bruid zelf de BAB's was.

Trouwfoto's maken in de kloostertuin

Na de trouwceremonie was het tijd voor een aantal trouwportretten in de kloostertuin.

De bruidstaart werd aangesneden in kasteel Wittem

Vanuit het klooster vertrokken we allemaal naar de mooie trouwlocatie kasteel Wittem, waar ik nog een aantal trouwfoto's in de tuin maakte om vervolgen de toast en het aansnijden van de taart journalistiek te fotograferen. 

Trouwdiner in de vorm in buffetvorm met BBQ bij hoeve Vernelsberg

Na een gezellige borrel ging iedereen terug naar de hoeve in Epen, waar de cateraar inmiddels de BBQ had aangestoken en een heerlijk trouwbuffet klaar stond. De beide ceremoniemeesters handelen die dag alles tot in de puntjes perfect af en zorgen ook voor schitterend gedekte tafels voor het bruidsdiner.

De bruidegom sneed niet alleen de bruidstaart aan maar ook het varken

Na het aansnijden van het varken door de bruidegom en de toast vertrok ik langzaam huiswaarts en was deze bruidsreportage ten einde.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Fotograaf huwelijk Limburg: in de kloosterbibliotheek Wittem en Hoeve Vernelsberg
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300