Fotograaf huwelijk Limburg: internationaal huwelijk in Kasteel Daelenbroeck en het Rozenkerkje

02.09.15

Trouwreportage Roermond: Afgelopen week mocht ik als trouwfotograaf twee prachtige bruidsreportage maken. Op vrijdag had ik een internationaal huwelijk op trouwlocatie kasteel Daelenbroeck in Herkenbosch (Noord Limburg)

Ik startte met het fotograferen van de visagie en het aankleden van de bruid op hoor hotelkamer in de toren. Toen zij klaar was, stond haar aanstaande echtgenoot onderaan de trap op haar te wachten met het bruidsboeket. Ze vlogen elkaar in de armen en wandelden samen naar de prachtige opstelling buiten, waar onder een boom het wettelijk huwelijk plaatsvond.

Ze werden opgewacht door een grote groep Nederlandse, Japanse, Franse en ook Duitse gasten. Fabienne heeft vijf jaar in Japan gewoond en veel vrienden waren aanwezig bij haar huwelijk. Het hele huwelijk was met het thema Japan in de themakleur blauw gestyled, van de bloemen, het bruidsboeket, de trouwcorsages, de bloemen in haar bruidskapsel, tot de biesjes van haar trouwjurk, de bruidstaart en het ringenkussentje.

Het was een bijzonder leuke ceremonie met een persoonlijk tintje. Erg leuk was de speech van Fabiennes broer, waarbij hij haar man Martijn een handleiding overhandigde, genaamd "Fifty Shades of Fabienne". Na de ceremonie was er een korte lunch op het terras en daarna vertrok het grote gezelschap per bus naar het Rozenkerkje in Asselt voor de trouw mis.

Tijdens een mooie huwelijksdienst werd het kerkelijk huwelijk gesloten en na dienst vertrokken wij weer allemaal terug naar kasteel Daelenbroeck waar iedereen zich terugtrok op zijn of haar hotelkamer terwijl wij samen een aantal romantische trouwfoto's maakten met de oude Citroen trouwauto en met een grappige fiets die ik op de binnenplaats vond en die van de chef kok bleek te zijn. Deze mochten wij lenen van voor de trouwreportage, wat erg spontane huwelijksfoto's opleverde.

Na de trouwreportage was het de receptie op het dakterras, met een gigantische en heerlijke bruidstaart in Japanse stijl, een champagne toast en aansluitend ging het hele gezelschap dineren. Tijdens het bruidsdiner, waar ik ook heerlijk mee verwend werd, bewerkte ik een aantal trouwfoto's van die dag voor een presentatie op de beamer. Aan het einde van het trouwdiner werden deze getoond en met veel enthousiasme ontvangen.

Ik krijg er altijd super veel energie van al bruidsparen en gasten zo enthousiast op mijn werk reageren, daar doe je het tenslotte voor.

Na diner spoedde ik me naar de feestzaal waar de live band sound checkte en het bruidspaar de avondgasten ontving. Als afronding van de 12 uur durende reportage maakte ik foto's van de zeer leuke openingsdans en daarna reed ik zingend terug naar Brunssum.

Lieve Shirley, wij vonden het geweldig dat je er was! Ik moet zeggen dat tijdens de openingsdans ik helemaal niet heb meegekregen heb dat je om ons heen liep. Ik zie het nu allemaal terug op de filmpjes - heel grappig! Daelenbroeck was al heel blij met de foto van de fiets van de chef kok ;-) Dus nogmaals onze grote dank - we zijn erg benieuwd naar de foto's. P.s. ook van Martijn, de ceremoniemeesters, ouders, vrienden, getuigen et cetera. Iedereen vond het geweldig en vond jou ook heel erg leuk! Dus bij deze nogmaals onze grote dank en complimenten!

 

Shirley is op en top professioneel, ze "blend" geweldig met de gasten maar is leuk betrokken bij de dag. We vonden haar aanwezigheid op onze bruiloft absoluut niet storend maar eerder gezellig en leuk. De foto's zijn prachtig geworden en dat komt omdat ze vlot en losjes met je omgaat. Het was geweldig om met haar samen te werken en we houden ons aanbevolen voor nog een keer!

 

(gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Leveranciers

Bruidstaart Sugarlipscakes
Bloemwerk Coby Natuurlijk Bijzonder
Kerk Rozenkerkje Asselt
Haar bruid Anja Pyranja
Lunch locatie Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch
Visagie Anja Pyranja
Trouwlocatie Kasteel Daelenbroeck Herkenbosch

Reactie plaatsen

Fabienne
Heel mooi Shirley! Zo leuk om weer wat foto's te zien en te genieten... dat ga ik gewoon elke dag doen, telkens als er meer komt.
m.kirchhof-faessen

We hebben genoten van de manier waarop je ons fotografeerde! Speels en eigenlijk zonder dat we het merkten. De resultaten zijn enig! Ook wij, ouders van de bruid, gaan rustig nog eens "na feesten"

Fotograaf huwelijk Limburg: internationaal huwelijk in Kasteel Daelenbroeck en het Rozenkerkje
Logo Sjurlie.nl