Trouwfotograaf Lanaken Pietersheim en Caverne Geulhem

26.04.14

Bruidsfotograaf Lanaken: spontane trouwfoto's in Fort Sint Pietersheim in Lanaken met bruidstaart bij hotel Vue de Montagne in Berg en Terblijt en een feestavond in de Caverne van Geulhem

Een bruidsreportage in Lanaken, een internationaal huwelijk dit keer die startte thuis in Lanaken met trouwfoto's van het aankleden van de bruid, de Belgische Caroline. 

Caroline en bruidegom Per trouwen in Fort Sint Pietersheim in Lanaken, waar ik huwelijksfoto's maakte van hun wettelijke trouwceremonie. Het bruidspaar kent elkaar van softbal en dat was aan alle bruidsstyling terug te zien. De trouwceremonie was erg leuk, een huwelijk wordt in België gesloten door de burgemeester.

's morgens was ik eerst bij Carolines ouders thuis in Lanaken geweest, waar ik de bruidsreportage startte met het fotograferen van het aankleden, daarna reed ik door naar het fort Sint Pietersheim voor het maken van de rest van trouwreportage, waaronder het maken van de groepsportretten, een vast onderdeel van iedere huwelijksreportage.

In de mooie groene omgeving maakten wij tevens de romantische bruidsreportage en aansluitend reden we door naar Berg en Terblijt naar hotel Vue de Montagne voor de bruidstaart, de lunch en de receptie.

De avond eindigde in de Caverne van Geulhem, waar het hele gezelschap de feestavond startte met een gezellig spel.

Dat was het moment waarop mijn taak als fotograaf van dit huwelijk er op zat voor mij.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Lanaken Pietersheim en Caverne Geulhem
Logo Sjurlie.nl