Bruidsfotograaf Schinvelderhoeve: een klein huwelijk in herfstsfeer

01.09.21

Bruidsfotografie Zuid Limburg: een huwelijk in herfstsfeer bij Schinvelderhoeve

Eindelijk weer wat bruiloften die doorgaan, daar word ik als trouwfotograaf blij van. Zo ook dit leuke relaxte huwelijk, dat in een klein gezelschap op een woensdagmiddag plaatsvond bij Schinvelderhoeve.

Ze boekten me al een tijdje geleden voor hun trouwfoto's en gelukkig hoefde dit huwelijk niet verschoven te worden. Rond half die drie arriveerde ik al rennende (net terug van mijn tijdelijke kantoorbaan en direct door naar de bruiloft). De trouwauto stopte net en ik moest nog parkeren, terwijl ik de aankomst wilde vastleggen. Gelukkig wachtten ze even en kwam alles goed, vanaf dat moment was ik compleet in mijn element en ik begon met het fotograferen van alle mooie details en de decoratie, waar veel zorg aan was besteed.

Iedereen kletste gezellig met elkaar, de mensen leken zichtbaar blij met eindelijk weer eens gezellig samen zijn. Al snel was het tijd voor de trouwceremonie, die buiten achter de hoeve plaatsvond. Het bruidspaar kwam samen binnen, terwijl de bruidskinderen enthousiast rozenblaadjes strooiden, tijdens de huwelijksceremonie was er live muziek, in de vorm van zang begeleid door accordion.

Na de ceremonie, was er taart, toost, een spellenhoek voor de kinderen en we maakten een aantal groepsfoto's. Aansluitend ging ik met het bruidspaar naar het bos rondom de hoeve voor het maken van de romantische bruidsreportage van het stel samen. De tijd vloog om, al gauw was het tijd om aan tafel te gaan. In een mooi gedecoreerde ruimte vond het trouwdiner plaats. Daarna was het tijd geworden om afscheid te nemen.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Schinvelderhoeve: een klein huwelijk in herfstsfeer
Logo Sjurlie.nl