Bruidsfotograaf Vaals: buiten trouwen Zuid Limburg bij Lodge in Vaals

26.05.23

Bruidsfotograaf Vaals: schitterende buitenbruiloft vol emotie bij Lodge met een ceremonie bij de Twee Gezusters in Heerlen

Deze lieve mensen hadden vorig jaar al een familieportret bij mij geboekt. Ze waren hier zo enthousiast over dat ze me ook voor hun huwelijk boekten.

Op een schitterende zonnige dag, arriveerde ik thuis voor het fotograferen van het aankleden van de bruidegom en hun zoon. De bruidegom was net nog even met een doekje het stof hun Volkswagen Beetle cabrio af aan het stoffen. Het was zeer relaxt thuis, de hond lag in de mand en bekeek goed wat er om hem heen te gebeuren stond. De pakken werden aangetrokken, de corsages opgespeld. Het was tijd voor mij om naar het aankleedadres van de bruid te gaan. In een schitterend huis in Heerlen, met een interieur als in een VT wonen blad. Buiten was alles al heel mooi versierd, met hartjes, ballonnen en jute slingers. Dat beloofde wat.

Binnengekomen zat iedereen gezellig samen aan de ontbijttafel. Ik kreeg direct ook een broodje aangeboden. De bruid was haar eigen bruidskapsel aan het vervaardigen. Daarna ging ze verder met haar bruids make up in de achtertuin. Het is bijzonder om iemand van zo dichtbij te fotograferen, terwijl zij met haar dagelijkse routine bezig is.

Na de make up was het tijd voor het aankleden. De schitterende bruidsjurk fotografeerde ik eerst voor het raam, als een stilleven en daarna kleedde zij zich met hulp van haar schoonmoeder aan. De jurk was snel aan en na het omdoen van de sierraden was het moment al aangebroken dat haar aanstaande man zou aanbellen, om samen naar De Twee Gezusters te vertrekken, waar in de kapel het ja woord gegeven werd. Wat ik erg bijzonder vond, was dat hun zoon haar aan hem weggaf.

Na een prachtige ceremonie vol emotie vertrokken we richting Epen, waar we een romantische trouwfoto's zouden maken in de velden naar bij de Smidse en de Volmolen. Een prachtige achtergrond voor trouwfoto's, met de bloeiende velden vol bloemen. Samen met de Bohemian trouwjurk leek het wel of we in het buitenland waren.

En weer door... naar de feestlocatie. De beneden verdieping van Lodge in Vaal, was omgetoverd tot binnen en buitenlocatie voor het trouwfeest. Lampionen in de tuin, een prachtige sweettable. Tafels gedekt voor de bbq later die dag. Iedereen stond en zat gezellig te praten met elkaar en genoot van het uitzicht. Kinderen speelden met de sjoelbak. Het was echt een gezellige kleine bruiloft.

Het bruidspaar arriveerde, iedereen stond klaar. Hun zoon gaf een speech er was een toost, de taart werd aangesneden en het feest kon beginnen. Er werden cadeaus gegeven, er werd gezellig gepraat, ik maakte wat spontane beelden en op verzoek een aantal groepsfoto's. Na kort de start van de BBQ te hebben vastgelegd nam ik afscheid.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Vaals: buiten trouwen Zuid Limburg bij Lodge in Vaals
Logo Sjurlie.nl