Trouwfoto's spontaan Limburg bij de Boschmolenplas en in Stevensweert

30.06.18

Bruidsfotografie Limburg: spontane trouwfoto's bij het kerkje in Stevensweert met een trouwfeest bij de trouwlocatie de Boschmolenplas

Vrij laat werd ik nog geboekt als bruidsfotografe voor dit super leuke huwelijk dat vorige week in Linne en Stevensweert plaatsvond. Op een schitterend zonnige dag arriveerde ik thuis bij de bruid voor het fotograferen van het aankleden. De bruid was al opgemaakt en naar de kapper geweest en al snel was het tijd voor het vastleggen van het aantrekken van de mooie bruidsjurk. Dit gebeurde met hulp van moeder, zus en de kinderen. 

Al snel daarna arriveerde de bruidegom in de Rolce Royce trouwauto voorzien van chauffeur. Het hele gezelschap stond buiten terwijl hij aanbelde om zijn bruid op te halen thuis in Linne. Vanuit Linnen vertrok ik als trouwfotograaf naar Stevensweert, waar in een klein wit kerkje (dat niet meer als kerkje in functie is) het wettelijke huwelijk plaatsvond. Een mooie ceremonie, die muzikaal werd opgeluisterd door zangeres Nienke.

Na de trouwceremonie vormden alle gasten buiten een erehaag met bellenblaas en vervolgens prikte het bruidspaar een grote ballon stuk, waaruit allemaal kleine helium ballonnetjes kwamen.

Ik maakte samen met de videograaf nog een aantal romantische trouwfoto's in de dorpskern van Stevensweert en langs het water, waar veel boten te zien waren, die allemaal naar het bruidspaar zwaaiden en hun feliciteerden.

Daarna was het tijd om te vertrekken naar de mooie trouwlocatie langs het water, genaamd de Bosmolenplas. Hier vond op het terras met uitzicht op het water de toost en het aansnijden van de bruidstaart plaats.

Aansluitend maakten we nog een aantal trouwfoto's met het gezin, we maakten wat groepsfoto's en we eindigden met een romantische trouwfotoshoot in een sloepje op het water.

Daarna startte de late lunch en trok ik mijn terug om een selectie van de trouwfoto's van die dag te bewerken om tijdens de feestavond te presenteren op een beamer.

De feestavond startte met de binnenkomst van het bruidspaar via de lift en vervolgens een mooie openingsdans. Na opening van het buffet nam ik afscheid en ging het feest verder tot in de late uurtjes.

Reactie plaatsen

Monique
sjieke foto,s ! Proficiat !
Trouwfoto's spontaan Limburg bij de Boschmolenplas en in Stevensweert
Logo Sjurlie.nl