Trouwfotograaf Roermond: Buitenbruiloft de Lounge 44 en in de ECI Cultuurfabriek

27.05.15

Trouwfotograaf journalistiek Roermond: Buitenbruiloft de Lounge 44 en trouwfotoshoot in de ECI Cultuurfabriek

Weer een bijzondere bruidsreportage vorige week vrijdag. Prachtig weer en ik begon in Brunssum met het maken van trouwfoto's van het aankleden van de bruid samen met haar moeder en zus. De bruid had zichzelf opgemaakt en dat zag er schitterend uit, evenals haar trouwjurk en zeer bijzondere trouwschoenen die zij helemaal uit China had laten komen.

Toen arriveerde de bruidegom in zijn MG cabrio om haar op te halen. Iedereen stond buiten en er werd menig traantje gelaten. Vanuit Brunssum vertrokken we naar Roermond, waar we een romantische fotoreportage van het bruidspaar in en rondom de ECI Cultuurfabriek maakten. Ik was hier nog niet eerder geweest, maar ik vond het een bijzonder leuke en kleurrijke omgeving voor een aparte en hippe bruidsreportage in de omgeving van Roermond. We maakten zowel binnen als buiten trouwfoto's.

Na de trouw fotoshoot vertrokken we naar trouwlocatie Lounge 44 aan het water, waar om 3 uur het trouwdiner plaatsvond. Ik werd zelf ook heerlijk verwend met drie gangen en na het uitgebreide bruidsdiner heerlijk buiten compleet met speeches voor het bruidspaar, vertrok ik met het bruidspaar naar Roermond, waar we vanaf de Roerkade met een klein jacht terug vertrokken naar Lounge 44. Hier werd het bruidspaar door het hele gezelschap opgewacht op de aanlegsteiger. Iedereen had een witte ballon bij zich en deze werd opgelaten. 

Om 18.00 uur was het tijd voor de trouwceremonie (een buitenbruiloft) op het terras aan het water bij Lounge 44, een aparte plek en tijdstip voor deze leuke huwelijksceremonie. Na de ceremonie was er traditioneel de toast, en werd de bruidstaart door het bruidspaar aangesneden. Aansluitend borrelde het hele gezelschap gezellig buiten verder en was het voor mij tijd om afscheid te nemen en deze trouwreportage af te ronden.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfotograaf Roermond: Buitenbruiloft de Lounge 44 en in de ECI Cultuurfabriek
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300