Trouwfoto's bij trouwlocatie de Kasteelhoeve Geldrop

05.05.22

Bruidsfotograaf Brabant: Prachtige bruiloft bij trouwlocatie de Kasteelhoeve in Geldrop

Van deze super mooie bruiloft mocht ik helaas geen foto's publiceren, uiteraard respecteer ik de wens van deze klanten dan. Als alternatief heb ik ervoor gekozen om een aantal detail- en overzichtsfoto's van deze super mooie trouwlocatie in Geldrop te laten zien.

Ik startte de dag met de fotografie van de voorbereiding van de bruid in van de kamers van het kasteel. Het kasteel heeft een prachtig interieur met sfeervolle oude details. De bruid werd opgemaakt en in de andere kamer kleedden de bruidegom zich om en werd hun zoontje aangekleed.

Aansluitend arriveerden alle trouwgasten en was er een bijzondere trouwceremonie door een goede vriendin van het bruidspaar (het stel was officieel al getrouwd).

Na de trouwceremonie liep het hele gezelschap richting de mooie orangerie waar buiten een toost werd uitgebracht en aansluitend een heerlijke bruidstaart aangesneden, waar ik zelf ook van mocht meegenieten. Aansluitend nam ik iedereen mee voor een aantal groepsfoto's en aansluitend een korte fotoshoot van het bruidspaar zelf (zij wilden geen uitgebreide fotoshoot en kozen ervoor hun tijd met hun vrienden te besteden).

Na de borrel was er een uitgebreid shared diner voor alle gasten. In de bistro waren twee lange tafels mooi gedekt. Hier ging iedereen gezellig samen zitten er werd veel gelachen, gepraat en van heerlijk eten genoten. Ik maakte in de tussentijd sfeerfoto's van het trouwdiner en genoot ook van een heerlijke maaltijd.

Om zeven uur nam ik afscheid van het bruidspaar om terug te rijden naar Zuid Limburg.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Trouwfoto's bij trouwlocatie de Kasteelhoeve Geldrop
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300