Bruidsfotograaf Limburg: jaren 20 huwelijk bij kasteel Aldenghoor in Haelen

25.01.20

Trouwfoto's Limburg: spontane bruidsreportage van een jaren 20 huwelijk in kasteel Aldenghoor

Ik hou van afwisseling en de laatste tijd word ik als bruidsfotograaf wat betreft de afwisseling op mijn wenken bediend. Zo mag ik bruidsreportages maken in alle maanden van het jaar en op alle dagen van de week. De leeftijden van mijn bruidsparen gaan van jong tot oud en ook de themahuwelijken zijn steeds meer in trek.

Trouwfoto's van een winterhuwelijk in Gastby stijl

Dit huwelijk eind januari bij kasteel Aldenghoor zorgde voor trouwfoto's alsof ze uit een oude film komen. Ik arriveerde rond het middaguur om een korte reportage te maken van het aankleden en de visagie van de bruid. Aansluitend zou er een first look zijn, onder de mooie begroeide bogen aan de achterkant van het kasteel.

Trouwceremonie in de woonkamer van kasteel Aldenghoor
In middag was het de prachtige trouwceremonie, in de woonkamer van het kasteel. Werkelijk iedereen was in stijl gekleed gekomen en dat zag er geweldig uit. Ook trouwambtenaar Ingrid, waar ik vaker mee samenwerk, had een jurkje in stijl aangetrokken. Tijdens een mooie huwelijksceremonie was er zang van zangeres Britt en speelden de bruidskinderen "Lang zullen ze leven"op gitaar en viool. Daarnaast waren en mooie speeches van familie en vrienden en als klap de vuurpijl lazen bruid en bruidegom elkaar de vow's voor.

Een groepsfoto in hartvorm maken

Daarna was er het tradionele ja-woord, de kus en het ringen moment, iets wat je natuurlijk niet mag missen als bruidsfotograaf. Na ceremonie was er op wens van de bruid een groepsfoto in hartworm, waarna allemaal naar de mooie feestzaal gingen om op te warmen, te toosten op het kersverse bruidspaar en om gezellig bruidstaart.

Gezellige borrel met vrienden in kasteel Aldenghoor

's middags zette ik nog alle gasten op de foto tegen een mooie muur van de feestzaal, maakten we nog wat extra foto's met de bruidskinderen en was een optreden van een vriendin, zag van Britt en ook zang van een vriend van de zoon van de bruid. Rond zes uur ging het gezelschap aan tafel en daarna sloot ik de bruidsreportage voor die dag af met wat foto's van de gasten aan tafel.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Limburg: jaren 20 huwelijk bij kasteel Aldenghoor in Haelen
Logo Sjurlie.nl