Trouwfotografie Limburg: styled festival weddingshoot bij kasteel Aerwinkel

Bruidsfotograaf Limburg: gestylde festival bruidsfotoshoot in de prachtige tuinen van kasteel Aerwinkel in Posterholt
 

Als het vierde jaar dat ik met een aantal collega's uit de trouwbranche een bruidsfotoshoot doe ter inspiratie voor aanstaande bruidsparen. Dit jaar nam Joyce Peters van Joy's Wedding Events de gehele organisatie op zich. Samen met Janine en Peter van Cox Design brainstormden we over een thema voor de trouwfotoshoot en al snel kwamen we uit het thema: festival bruiloft.

Zo gezegd zo gedaan, tijdens de NTBO trouwbranche borrel spraken we allemaal met diverse enthousiaste leveranciers en zo vormde zich het team van dit seizoen. Petra van Kasteel Aerwinkel, stelde haar trouwlocatie ter beschikking. Op de trouwbeurs in kasteel Vaalsbroek ontmoette ik twee zeer creatieve dames die een hippe bohemian trouwjurk in ter beschikking stelden en ik ontmoette twee enthousiaste mensen uit Maastricht die een super mooi pak geheel passend in het thema leverden.

Joy's regelde een foodtruck, een hippe caravan met champagne, tijdens het uitgaan ontmoette ik een leuk meisje dat samen met haar vriend wel model wilde staan. Marlou wilde zoals altijd wel weer visagie en het bruidskapsel verzorgen.

Een zo stond ik maandag om half vijf onder de bewolkte hemel samen met een alle mensen de achtergrond voor de bruidsfotoshoot op te bouwen. Uit onze privé collectie komen de kussentjes, de kaarsenhouders en de hangmat, waar ik zelf ook nog even in poseerde.

Een uur later stond alles op en begonnen we aan de hand van de shootlijst die Joyce gemaakt had met het fotograferen van alle festival- en trouwthema's. Zo was er een bruidstaart, cupcakes, de bruid moet in de hangmat getild worden en diverse bruidsschoenen onder haar trouwjurk aan. Er moesten trossen ballonnen bij, er werd een suikerspin gemaakt en er werd popcorn gegeten.

Samen waren we niet te stoppen. Moe maar voldaan waren wij uiteindelijk om 22.00 uur klaar. Alles was weer opgeruimd, de feestlampjes weer uit de omgevallen boom gehaald, mijn kofferbak vol kussens en mijn geheugenkaart vol met geweldig leuke inspirerende trouwfoto's van dit zeer fotogenieke bruidspaar.

Van deze trouwfoto's zal een magazine worden gemaakt ter inspiratie voor bruidsparen.
bruidsfotograaf festival bruiloft kasteel Aerwinkel Posterholt
bruidsfotograaf festival bruiloft kasteel Aerwinkel Posterholt
bruidsfotograaf festival bruiloft kasteel Aerwinkel Posterholt
Trouwjurk:
All Around You Aachen
Bruidstaart:
Eclair Gebak Maasbracht
Wedding planner:
Joy's Wedding Events
Ballonnen:
Funstock
Band:
Zangeres Nienke
Bloemwerk:
Cox-Design
Catering:
Metsemakers Catering
Drank en bar:
Champagne Classics
Feestlocatie:
Kasteel Aerwinkel
Foodtruck:
Jan Cremers - Foodtruck Limburg
Haar bruid:
Visagie-Marlou Heerlen
Trouwlocatie:
Kasteel Aerwinkel Posterholt
Strik bruidegom:
Suit Academy Maastricht
Pak bruidegom:
Suit Academy Maastricht
Trouwringen:
Diart Design
Verlichting:
Entertainment Company / Partyland
Trouwschoenen:
Topvintage / Carlo Meulenhof