Trouwfotograaf in Heerlen in de Pancratiuskerk en Auberge de Rousch

13.07.15

Weer een heel warme dag! Kirsten kleedde zich om bij haar ouders. Op het terras in de schaduw werd ze opgemaakt en werd haar haar gedaan. Ook haar dochtertje kreeg krulspelden ingedraaid. Ik hing samen met haar vader trouwjurk in de boom achter het huis.

Daarna was het beurt aan haar kleine broer om aangekleed te worden door de oma's. De temperatuur begon inmiddels flink te stijgen en Rick was gearriveerd hun Ford Mustang trouwauto.

Bij aankomst bij Auberge de Rousch was het inmiddels zo warm dat het asfalt aan het smelten was. Vanwege de warmte was gekozen voor een wettelijk huwelijk binnen. De zaal was prachtig gedecoreerd en voorzien van airco. Tijdens de ceremonie was er zang van zangeres Gabriella Massa. Tijdens de wettelijke ceremonie werden er weliswaar geen trouwringen gewisseld maar kreeg zoon en dochter wel beiden een mooie ring.

Daarna werd het bruidspaar al bellen blazend begroet op de binnenplaats en was het tijd voor de lunch in de kersentuin zaal. Na de maaltijd was het tijd om richting de Pancratiuskerk in Heerlen te vertrekken voor het kerkelijk huwelijk. Een mooie mis met zang en veel kleine kinderen die niet zo'n zin hadden om stil te zitten, wat weer voor veel leuke beelden zorgde.

Na de kerk werden er witte duiven opgelaten. Ook altijd een leuk moment. Een duif vloog voortijdig uit de hand van een de bruid. Een nieuwe duif deed het beter. Daarna werd er nog een complete mand duiven opgelaten.

Bij terugkomst op de feestlocaties was het tijd voor champagne en bruidstaart. De poseersessie hielden we zo kort mogelijk gezien de warmte. Kirstens haar en make up werden mooi opnieuw bijgewerkt en we startten op de laan met bomen met een aantal foto's met de trouwauto en de kinderen en eindigden met een aantal romantische foto's aan de bos rand nabij de vijver.

Wij hadden eerst een kennismakingsgesprek met Shirley. Daaruit bleek al gauw dat wij ervoor kozen om haar op onze bruiloft te laten fotograferen.
4 juli 2015, de warmste dag tot nu toe! 38 graden op z'n minst was het! Jeetje wat een hitte, daar hadden wij allemaal een beetje last van.
Shirley bleef professioneel en wij hebben vrij weinig van haar aanwezigheid gemerkt. 
Ons album is werkelijk geweldig en dat terwijl de kinderen het helemaal gehad hadden.

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Suppliers

Weddingdress Desiree Bruidsmode Geleen
Wedding cake Taarten van Marlene Heerlen
Flowers Parkstad bloembinderij
Party location Auberge de Rousch Heerlen
DJ Andy Cobben
Haar bruid Salon Kleurrijk
Church Pancratiuskerk Heerlen
Pak bruidegom Geilenkirchen
Lunch locatie Auberge de Rousch Heerlen
Wedding venue Auberge de Rousch Heerlen
Trouwschoenen Tsjari Breda
Wedding planner Fabienne Crombach
Visagie Oriflame

Post reply

Rosita
Prachtige foto's van een geweldig bruidspaar en hun kinderen!!
Kirsten
Het was echt geweldig. Wij kijken nog steeds met veel trots en liefde terug naar deze super foto's. Top!! Nu 2 jaar later nog steeds dankbaar en blik dat we voor jou gekozen hebben... liefs, Rick en Kirsten
Trouwfotograaf in Heerlen in de Pancratiuskerk en Auberge de Rousch
300
Bruiloften
37
Awards
50
Locaties