Bruidsfotograaf Brabant Geldrop en Heeze: in de tuin van de villa van opa

20.06.14

Bruidsfotograaf Eindhoven: prachtige bruidsreportage bij een chique villa in Heeze in Brabant met een trouwceremonie in de achtertuin

Het was vanmorgen een bewolkte dag toen ik vanuit Brunssum richting Eindhoven vertrok. Ik ging natuurlijk richting Eindhoven om een prachtig huwelijk te mogen gaan fotograferen  En zo hier en dan gaf natuurlijk Buienradar ook wat regenbuitjes aan.

Trouwfoto's rondom een schitterende oude villa in Heeze

Gelukkig voor het bruidspaar is het tijdens de bruidsreportage de gehele dag droog gebleven. Hier kwamen schitterende trouwfoto's uit. Dit kwam niet alleen omdat het bruidspaar zo ontzettend mooi was,  maar ook door de schitterende villa van opa waar het bruidspaar hun geweldige dag mocht beleven. Een bijzonder mooi huis, met een interieur uit vroegere tijden, wat op een prachtige manier is behouden. Een mooi decor voor een romantische trouwfotoshoot.

Trouwfotograaf in Brabant: de visagie van de bruid

Het startte van de trouwfotografie op deze bijzondere trouwdag begon natuurlijk bij de visagie van de bruid, waarna ze haar romantische trouwjurk aandeed en hier ontzettend in straalde. De bruid was klaar voor de trouwceremonie. Bij de ceremonie zijn journalistieke bruidsfoto's gemaakt van het bruidspaar en natuurlijk de familie.

Bruidstaart en toost in de tuin van de villa

Na de huwelijksceremonie klonken de glazen van de toast en natuurlijk de prachtige bruidstaart. Dit allemaal om het huwelijk van het pas getrouwde paar te vieren.

Trouwdiner bij Galerie Beau Art in Heeze

Dit duurde allemaal tot 17.00 uur en daarna was het tijd om naar een prachtige trouwlocatie te gaan. De locatie waar het trouwdiner plaatsvond en waar natuurlijk het trouwfeest was. Bij de chique locatie Galerie Beau Art in Heeze werd dit allemaal gehouden.

Openingdans bij Galerie Beau Art in Heeze

Na een spetterende openingsdans waar ik gelukkig nog wat pracht plaatjes van heb mogen schieten, vertrok ik voldaan van deze geweldige bruiloft  richting Brunssum.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotograaf Brabant Geldrop en Heeze: in de tuin van de villa van opa
Logo Sjurlie.nl