Mini bruidsreportage van een Vietnamese bruid en een Kerkraadse bruidegom in de Botantische tuin

22.07.24

Een betoverend huwelijk in de Botanische Tuin van Kerkrade

Op een stralende zonnige ochtend vond in de Botanische Tuin van Kerkrade in Terwinselen een betoverend huwelijk plaats. Deze prachtige locatie vormde het perfecte decor voor de ceremonie, die plaatsvond onder een schilderachtig prieeltje in de tuin. Het was een idyllische setting die de romantiek van het moment volledig tot zijn recht liet komen.

Een internationaal paar: Vietnamese bruid en Kerkradenaar

Het huwelijk was een prachtige mix van culturen, met een Vietnamese bruid en een bruidegom uit Kerkrade. Tijdens de 20 minuten durende fotoshoot voorafgaand aan de ceremonie konden we de liefde en toewijding van het paar vastleggen. De zonnige ochtend verlichtte hun gezichten, terwijl de kleurrijke tuin een extra vleugje magie aan de foto's toevoegde.

Ceremonie onder het prieeltje en het ritueel van de slotjes

De ceremonie werd geleid door Lucie van de Meerakker en vond plaats in het Engels om alle internationale gasten te verwelkomen. Het ceremonieel werd nog specialer door de aanwezigheid van bloemenmeisjes die de gangen sierden en een bruidsjonker die de trouwringen met trots kwam brengen. Enkele Vietnamese vriendinnen waren aanwezig en droegen bij aan de feestelijke sfeer. Na de ceremonie werd een symbolisch slotje met de namen van het paar aan een rek gehangen. Dit ritueel symboliseerde de eeuwige liefde van het paar en zorgde voor een blijvende herinnering aan deze speciale dag.

Groepsportretten en boeketgooien: vrolijke momenten

Na de ceremonie werden er groepsportretten genomen om de vreugde van het moment vast te leggen. Het boeketgooien was een vrolijk onderdeel van de viering, waarbij het paar hun gelukswensen deelde met hun dierbaren. Deze levendige momenten werden prachtig vastgelegd en dragen bij aan de herinneringen van deze bijzondere dag.

Intieme lunch in de prachtige tuin van Landgraaf

De dag eindigde op een intieme en smakelijke manier met een lunch die door de moeder van de bruidegom was verzorgd in een prachtige tuin in Landgraaf. Deze lunch, compleet met een heerlijke bruidstaart en champagne, bood een gezellige en feestelijke afsluiting van de viering. Ondanks dat het een mini bruidsreportage van slechts twee uur betrof, was het gevuld met onvergetelijke momenten en veel liefde.

Van videocall naar directe boeking

Op zondag hadden we een korte videocall om de details van hun trouwdag te bespreken. Na dit gesprek waren ze zo enthousiast dat ze me direct boekten om hun speciale dag vast te leggen. Het vertrouwen dat ze in mij stelden, maakte deze ervaring des te bijzonderder.

Conclusie: een prachtige viering van liefde en cultuur

Het huwelijk in de Botanische Tuin van Kerkrade was een schitterende viering van liefde en saamhorigheid. Met een vleugje cultuur en een hoopvolle toekomst voor het gelukkige paar, werd deze dag een onvergetelijke ervaring voor iedereen die erbij aanwezig was.

Reactie plaatsen

Geen reacties
Mini bruidsreportage van een Vietnamese bruid en een Kerkraadse bruidegom in de Botantische tuin
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300