Een tweede kans op liefde: een buitenhuwelijk op terras van het prachtige kasteel Vaalsbroek

13.06.24

Een tweede kans op liefde: spontane trouwfoto's vol emotie bij kasteel Vaalsbroek

Welkom op mijn blog! Ik ben Shirley Born, sinds 15 jaar een gepassioneerde bruidsfotograaf met een oog voor detail en een hart voor romantiek. Vandaag neem ik jullie mee in het prachtige verhaal van dit bruidspaar, die na negen jaar samen hun liefde bezegelden met een sprookjesachtige bruiloft omringd door vriend en familie.

Hun bijzondere verhaal

Zij ontmoetten elkaar negen jaar geleden online. Wat begon als een paar berichten op een datingsite, groeide uit tot een diepe en betekenisvolle relatie. Hun liefde is een prachtig voorbeeld van hoe het leven een tweede kans kan bieden, en hoe ware liefde altijd een manier vindt om te bloeien. Gedurende hun relatie hebben ze samen niet alleen hun leven gedeeld, maar ook hun dromen verwezenlijkt door een prachtig huis te bouwen in het idyllische heuvelland.

De voorbereidingen

De dag begon met de voorbereidingen in hun prachtige huis, waar ik het voorrecht had om de visagie en haarstyling vast te leggen, verzorgd door de getalenteerde Marloud van Visagie Marlou. De sfeer was vol verwachting en vreugde terwijl de bruid zich klaarmaakte. Tegelijkertijd kleedden de bruidegom en zijn drie zonen zich om, wat zorgde voor enkele hartverwarmende en onvergetelijke momenten die ik met mijn camera kon vastleggen.

De first look

Toen iedereen klaar was en de bruid stralend was aangekleed in haar zachtgroene jurk, vond de "first look" plaats. Onder aan de trap verzamelde iedereen zich, vol spanning en emotie. De bruidegom en zijn zonen stonden klaar om hun eerste blik op de bruid te werpen. Het moment dat de bruid de trap afdaalde was magisch; de vreugde en liefde in hun ogen waren onbetaalbaar. Het vastleggen van deze pure, ongedwongen emoties is wat bruidsfotografie zo bijzonder maakt.

Buiten ceremonie met ambtenaar van de Gemeente Vaals

De trouwceremonie vond plaats in de buitenlucht, omringd door de weelderige tuinen van Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Een ambtenaar van de gemeente Vaals leidde het paar in de belofte van liefde en verbondenheid. Onder een stralende hemel spraken zij hun zelfgeschreven geloften uit, waarin ze hun diepste gevoelens en beloften aan elkaar uitspraken. Het was een moment van puurheid en intimiteit, dat de aanwezigen diep raakte.

Taart van Eclair Gebak: een zoete start

Na de ceremonie werd eerst de heerlijke bruidstaart van Eclair Gebak aangesneden. Het bruidspaar sneed samen de taart aan, omringd door hun geliefden die hen feliciteerden met dit zoete moment van viering en verbinding.

Schapendrijven met Schaap: een onverwachte verrassing

Aansluitend verraste de bruidegom het gezelschap door aan te kondigen dat iedereen zou gaan schapendrijven. Dit bijzondere evenement, georganiseerd door Double Events, was een knipoog naar de achternaam van de bruidegom, Schaap, en bracht het gezelschap samen in een unieke en speelse activiteit.

Culinair genot op Kasteel Vaalsbroek: het trouwdiner

Het diner volgde daarna binnen bij Kasteel Vaalsbroek. Onder de klanken van live muziek van een saxofonist die tevens zong, werden culinaire hoogstandjes geserveerd en werden warme gesprekken gevoerd, maar ook gespeecht.

Leveranciers

Trouwjurk Nienke en Bijtje
Bruidstaart Eclair Gebak
Zangeres Steffi Ras / Tommy Tompson
Haar bruid Visagie Marlou
Trouwlocatie kasteel Vaalsbroek
Visagie Visagie Marlou
Wedding planner Double Events (schapen)

Reactie plaatsen

Geen reacties
Een tweede kans op liefde: een buitenhuwelijk op terras van het prachtige kasteel Vaalsbroek
Logo Sjurlie.nl
Locaties

80

Locaties

43

Locaties

300