Bruidsfotografie Lanaken: chique huwelijk bij La Butte aux Bois

29.04.17

Bruidsfotograaf Rekem / Lanaken België: chique bruiloft bij trouwlocatie la Butte aux Bois in Lanaken


Het was licht bewolkt toen ik arriveerde bij trouwlocatie La Butte aux Bois in Lanaken net over de Belgische grens voor het maken van trouwfoto's. Vandaag mocht ik het huwelijk fotograferen van Katrien en Joris. Een super leuk en lief stel met twee dochtertjes.

We startten deze trouwreportage met de trouw fotoshoot, die we in de romantische tuinen van trouwlocatie La Butte aux Bois in Lanaken maakten. Aansluitend fotografeerde ik als bruidsfotograaf natuurlijk de bijzonder trouwceremonie, die binnen plaatsvond, muzikaal opgeluisterd met zang en harp.

Na de trouwceremonie kwam de zon door en werd er door bruid en bruidegom heerlijk getoost en geborreld in de tuin samen met de bruiloftsgasten, waar een mooie tent was opgebouwd. Ik maakte hier tevens een aantal groepsfoto's met de familie van het bruidspaar.

Omdat er zo'n prachtig zonlicht door de bomen viel, deden we aansluitend nog een kleine fotoshoot met de bruidskinderen. Rond zes uur ging iedereen naar de prachtig gedecoreerde trouwfeest zaal, waar het trouwdiner en de openingsdans plaatsvonden.

Tijdens het trouwdiner, bewerkte ik op mijn laptop een aantal trouwfoto's om deze op een beamer te kunnen tonen tijdens feestavond. Voordat de openingsdans plaatsvond, werd de prachtige met bloemen versierde bruidstaart naar binnen gereden, die door het kersverse bruidspaar werd aangesneden.

Nadat het hele gezelschap was voorzien van een stukje bruidstaart en van het nagerechtenbuffet had genoten, zette de band in voor de traditionele openingsdans.

"Shirley straalt klasse, stijl en professionaliteit uit!! Wat een geluk dat wij haar als huwelijksfotograaf mochten vinden! Dankzij haar hebben we nu een pracht van een album met sprookjesachtige herinneringen aan onze supermooie dag!!! Ook onze twee dochtertjes heeft ze op wonderlijke wijze kunnen fotograferen als twee echte prinsesjes! We zouden Shirley dan ook van harte willen aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een superleuke spontane fotograaf om de belangrijkste momenten in het leven onvergetelijk te maken! Een echte aanrader!!! " 

Gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding

Leveranciers

Trouwjurk E&R Wedding Beringen
Bruidstaart Julie Scheurweghs / FLOCKfoods Brussel
Wedding planner Nico Piette
Visagie zelf gedaan
Verlichting LumenLichtletters
Trouwschoenen Giuseppe Zanotti
Band The Tributes
Bloemwerk Crea-fleur Opglabbeek
Catering La Butte aux Bois
Feestlocatie La Butte aux Boix Lanaken
Haar bruid zelf gedaan
Pak bruidegom E&R Wedding Beringen
Trouwambtenaar Vera Daniels
Trouwkaars Kaarsenfabriek Cobbenhagen
Trouwringen Juwelen Peeters Neeroeteren
Trouwlocatie La Butte aux Bois Lanaken

Reactie plaatsen

Geen reacties
Bruidsfotografie Lanaken: chique huwelijk bij La Butte aux Bois
Logo Sjurlie.nl