Award winnende trouwfotograaf Heerlen in het gemeentehuis en de kerk in Heerlerheide

02.09.16

Bruidsfotograaf Heerlen: Spontane trouwfotografie met een journalistiek tintje in Limburg

Dit lieve bruidspaar boekte mij al heel lang van te voren voor hun trouwreportage. En vandaag was het dan eindelijk zo ver. Op een schitterende zonnige dag reed ik naar de bruid om het aankleden en ophalen door haar aanstaande man vast te leggen.

Heel traditioneel vanuit het ouderlijk huis werd er getrouwd. Alles was versierd, met een loper, bloemen en tule met rozen aan de trap

De moeder van de bruid had voor deze speciale dag zelf een bruidsjurk voor haar dochter gemaakt. Samen met moeder kleedde de bruid zich aan. Het duurde niet lang voor de bruidegom er aan kwam in het grappige klassieke Volkswagen busje dat als trouwauto fungeerde. De bruidegom belde aan en werd hartelijk ontvangen door zijn schoonmoeder. Onderaan de trap wachtte hij, tot zijn bruid de trap af kwam, samen met de overige gasten, die nieuwsgierig om de keukendeur keken. Ik kon dit op deze manier allemaal mooi journalistiek fotograferen.

Als eerste vertrokken we met het hele gezelschap en twee Volkswagen busjes naar het gemeentehuis in Heerlen, waar het wettelijk huwelijk plaatsvond

Na deze trouwceremonie, ging ik met het bruidspaar nog even langs het Schelmenhofje voor het maken van een paar romantische trouwfoto's. Aan aansluitend ging de rit verder de naar de kerk van Heerlerheide, waar de kerkelijke inzegening plaatsvond, opgeluisterd met live muziek. Een kerk is altijd een prachtige plek voor spontane huwelijksfoto's vol emotie natuurlijk.

Na de kerk reed ik naar kasteel Hoensbroek, hier werd in de tuin van Tot Slot getoast en sneed het bruidspaar de bruidstaart aan

aansluitend maakten we hier een aantal groepsfoto’s, een belangrijk onderdeel van de huwelijksreportage. Toen iedereen gezellig aan het borrelen was vertrokken wij met het busje richting Weustenrade voor het maken van de spontane bruidsreportage. Hiervoor kozen we een natuurlijk omgeving van veld.

Om zes uur, was er een bruidsdiner buffet en ging ik even naar huis om mij op te frissen om vervolgens om half acht weer in de feestzaal van kasteel Hoensbroek te verschijnen, waar de fanfare voor het kersverse bruidspaar kwam spelen.

Aansluitend was de ontvangst voor de avondgasten en als laatste fotografeerde ik de openingsdans van dit bruidspaar.

Ze maakt mooie en originele foto's. Daarnaast is het album ook mooi geworden, echt een goede weergave van onze trouwdag.

 (gepubliceerd op de website van The Perfect Wedding)

Leveranciers

Trouwjurk Made by mama :-)
Bruidstaart Eclair Gebak Maasbracht
Visagie Marlie Bracun
Trouwschoenen Desiree bruidsmode
Bloemwerk Cox-Design
DJ DJ Maurice Mocci
Drank en bar Van Melick Party service
Haar bruid Thuiskapster Shirley Kunkels
Feestlocatie Kasteel Hoensbroek
Kerk Kerk Heerlerheide
Nagelstyling Pedicure en Nail-art Joly
Trouwauto Rent a Rolla
Pak bruidegom Tailor Made Suits Keulen
Trouwlocatie Kasteel Hoensbroek
Trouwkaart Drukkery Welman in Hoensbroek
Trouwringen Juwelier Chez Pierre

Reactie plaatsen

Melanie van den Bogaard-Stienen
We waren echt benieuwd naar onze foto's. Wat zijn ze mooi geworden. Super foto's van een onvergetelijke dag! Bedankt. Liefs Melanie
Award winnende trouwfotograaf Heerlen in het gemeentehuis en de kerk in Heerlerheide
Logo Sjurlie.nl